Breaking News
09 Οκτωβρίου 2020

Ο Μπρουκς Κέπκα θα επιστρέψει μετά από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για δύο μήνες στο CJ Cup της επόμενης εβδομάδας



Επιστροφή στο CJ Cup για τον Κέπκα

Ο κάτοχος τεσσάρων μέιτζορ δεν έχει εμφανιστεί από τον Αύγουστο και το Wyndham Championship όπου έχασε το όριο πρόκρισης. Ο 30χρονος Αμερικανός αποσύρθηκε από το πρώτο τουρνουά των playoff του FedExCup στο Νόρτον προτού απουσιάσει και από το US Open με πρόβλημα στο γόνατο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω την επόμενη εβδομάδα στο CJ Cup του Σάντοου Κρικ. Είναι μία πρόκληση αλλά αξιοποίησα αυτούς τους δύο μήνες για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου», είπε ο Κέπκα που βρέθηκε μόλις δύο φορές στην πρώτη δεκάδα ενός τουρνουά σε 13 εμφανίσεις φέτος.

Το φετινό CJ Cup, το οποίο μεταφέρθηκε από τη Νότια Κορέα στο Λας Βέγκας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, περιλαμβάνει 78 παίκτες μεταξύ των οποίων είναι οι Ντάστιν Τζόνσον, Γιον Ραμ, Ρόρι ΜακΙλρόι και Τζάστιν Τόμας.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics