Breaking News
11 Οκτωβρίου 2020

Ευρωπαϊκό ανδρών – γυναικών: «Χάλκινες» οι Μπούρμπου – Κυρίδου


Το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας είναι γεγονός, μετά από 5 χρόνια! Οι Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της δίκωπου άνευ με χρόνο 7:20:24.

Σε μια πολύ συναρπαστική κούρσα τα ελληνικά κουπιά ήταν από την αρχή ανάμεσα στις 3 πρώτες θέσεις, μαζί με τις Ισπανίδες Σιντ και Ντίας και τις Ρουμάνες Αϊλιντσάι και Μπούχους. Από τα 1000 μέτρα και μετά το πλήρωμα από την Βαλκανική χώρα είχε μια βάρκα απόσταση από τους αντιπάλους της, με την ελληνική και την ισπανική βάρκα να μάχονται για τη 2η θέση.

Οι Ισπανίδες πήραν προβάδισμα για το ασημένιο μετάλλιο και κρατήθηκαν εκεί παρά την προσπάθεια στο τέλος από τα ελληνικά κουπιά να κάνουν την έκπληξη και να τις προσπεράσουν.

Αποτελέσματα τελικού δίκωπου άνευ γυναικών:

Ρουμανία (Αϊλιντσάι/Μπούχους) 7:17:190
Ισπανία (Σιντ /Ντίας ) 7:18:820
Ελλάδα (Κυρίδου/Μπούρμπου) 7:20:24
Δανία (Χόλενσεν/Νταλ Πέτερσεν) 7:25:190
Ιρλανδία (Χάνλον/Χέγκαρτι) 7:28:280
Ιταλία (Παπαλάρντο/Μεριάνο) 7:40:460
SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics