Breaking News
11 Οκτωβρίου 2020

Με 2 χάλκινα μετάλλια και συνολικά 4 παρουσίες σε τελικούς επιστρέφει η ελληνική από το Πόζναν της Πολωνίας



Με τον καλύτερο τρόπο έριξε… αυλαία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Πόζναν της Πολωνίας από την Παρασκευή (9/10) έως και σήμερα, Κυριακή 11/10. Τα ελληνικά κουπιά κατάφεραν και φέρνουν στην Ελλάδα 2 χάλκινα μετάλλια (Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου/Χριστίνα Μπούρμπου), αλλά και 2 ακόμα παρουσίες σε τελικούς αγωνίσματος. Παράλληλα η ελληνική αποστολή είχε άλλες 2 παρουσίες σε τελικούς Β’.

Τον… χορό των μεταλλίων «άνοιξε» το δίδυμο της Μαρίας Κυρίδου και της Χριστίνας Μπούρμπου κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της δίκωπου άνευ με χρόνο 7:20:24, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή κούρσα. Λίγες ώρες αργότερα, η Αννέτα Κυρίδου, κάνοντας ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στα τελευταία 500 μέτρα της διαδρομής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κυριολεκτικά στις τελευταίες κουπιές στον τελικό του σκιφ γυναικών.

Παράλληλα ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πολύ κοντά στο μετάλλιο, τελικά τερμάτισε στην 4η θέση στο σκιφ ελαφριών βαρών, σε χρόνο 7:04:570, κατακτώντας τελικά την 4η θέση. Πέμπτος στην τελική κατάταξη, τερμάτισε ο Στέφανος Ντούσκος, στο σκιφ ανδρών, ολοκληρώνοντας την κούρσα σε 6:55:900. Ο Έλληνας αθλητής αν και ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά την κούρσα (στα 1000 μέτρα βρισκόταν στην 2η θέση με 3:25:040), έριξε τον ρυθμό του και τελικά τερμάτισε 5ος.

Οι Ιωάννης Καλανδαρίδης και Θανάσης Παλαιοπάνος τερμάτισαν 6οι (7:00:960) στον Β’ τελικό της δίκωπου άνευ και συνολικά κατέλαβαν τη 12η θέση στη διοργάνωση, ενώ η Ζωή Φίτσιου και Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησαν τη 3η θέση με χρόνο 7:18:900, στον Β’ τελικό των σκιφ ελαφριών βαρών, φτάνοντας τελικά την 9η θέση του αγωνίσματος.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics