Breaking News
18 Οκτωβρίου 2020

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γιάννη Μοστριού


Με δύο παιχνίδια άνοιξε το Σάββατο (17/10) η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, με τον Ηνίοχο να επιστρέφει στις νίκες μετά από δύο μη νικηφόρα αποτελέσματα και τον Ερμή Ζωγράφου να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στα Ιλίσια ο Ηνίοχος έκανε επίδειξη ισχύος επικρατώντας με το εμφατικό 14-0(!) απέναντι στο Ρέθυμνο το οποίο ήρθε στην Αθήνα με αρκετές απουσίες.

Από τα πρώτο κιόλας ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Μοστριού φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι καθώς προηγήθηκε με 5-0. Η πίεση των γηπεδούχων, η καλή και συνεχόμενη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τα ουσιαστικά τελειώματα συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος όπου σημείωσαν ακόμη εννέα τέρματα φτάνοντας στη νίκη, την οποία χρειαζόντουσαν ενόψει της δύσκολης συνέχεια.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Δημακόπουλος και Μπάτσας, οι οποίοι σημείωσαν από τρία τέρματα, ενώ σε εξαιρετική κατάσταση ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι και ο Ανδρέας Μάντης.

Πέρασε από το Φάληρο ο Ερμής

Την τρίτη σερί νίκη σημείωσε ο Ερμής Ζωγράφου, επικρατώντας αυτή τη φορά του Φαλήρου (4-1), που την περασμένη εβδομάδα είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 4-3.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος όπου σημειώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0 με τους παίκτες του Δημήτρη Πολποτίνη ωστόσο να μειώνει στο με 3-1 πριν κλείσει το 20λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος το Φάληρο προσπάθησε να ασκήσει πίεση στην ομάδα του Θανάση Τσακανίκα, όμως όλες οι προσπάθειες σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό Πολύδωρο που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν ένα ακόμη τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Για τους νικητές τα γκολ σημειώσαν οι Αλευράς, Γκρίτζαλης, Βαρυπάτης και Κολέντζος, ενώ για το μοναδικό τέρμα του Φαλήρου σημειώθηκε από τον Ντέλο.

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή (18/10) με ακόμη τρεις αναμετρήσεις. Στις 16:00 η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κόμπρα, στις 18:00 η Σαλαμίνα θα υποδεχθεί τον Δούκα, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, με τον Στέφανο Σοϊλεμέ στον πάγκο του για πρώτη, θα φιλοξενήσει το Νέο Ικόνιο.

Αποτελέσματα (6η Αγωνιστική)

Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Ηνίοχος – Ρέθυμνο 14-0
Φάληρο – Ερμής Ζωγράφου 1-4

Πρόγραμμα (6η Αγωνιστική)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου
16:00 ΑΕΚ – Κόμπρα
18:00 Σαλαμίνα – Δούκας
20:00 Παναθηναϊκός – Νέο Ικόνιο
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics