Breaking News
29 Φεβρουαρίου 2016

Η είδηση του χαμού του 32χρονου παλικαριού Λευτέρη Βλαστού, ενός ένθερμου και αγνού φίλου του ΟΦΗ, ο οποίος έφυγε πριν απο μερικές μέρες μετά απο μάχη 5 ετών με τον καρκίνο, συγκλόνισε τον κόσμο του ΟΦΗ.

Το χαμογελαστό παιδί που ακόμα και όταν έδινε μάχη για να μείνει στη ζωή, έσα στο χειρουργείο ενδιαφερόταν για τον ΟΦΗ, «έφυγε» και ο χαμός του προκάλεσε θλίψη στον κόσμο της ομάδας.

Στη Θύρα 4 οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, κρέμασαν ένα πανό για το Λευτέρη με τη φράση  «Λευτεράκι καλοστραθιά…», ενώ το σύνθημα  «Λευτέρη ζεις για πάντα ΟΦΗτζής»,ακούστηκε πολλές φορές στο Γεντί Κουλέ, απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ που δεν ξέχασαν ένα ακόμη συναγωνιστή τους.

Στο ημίχρονο του αγώνα ΟΦΗ-Γλυφάδα (3-1) ο πατέρας του Λευτέρη Βλαστού με βουρκωμένα μάτια, ζήτησε απο τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο γήπεδο, να δημοσιοποιήσουν μια επιστολή της οικογένειας, η οποία μέσα στο μεγάλο της πόνο, δεν ξέχασε την συμπαράσταση που είχε ο «Λευτεράκης» απο τον κόσμο του ΟΦΗ, όλο αυτό το διάστημα που έδινε τη μάχη του.

Αλήθεια, τι να πείς σε αυτόν τον πατέρα! Με ποιά λόγια να τον παρηγορήσεις, για την απώλεια του.

Είναι ασφαλώς χρέος μας να δημοσεύσουμε τα λόγια του. Τα οποία ήταν γραμμένα ιδιοχείρως σε ένα κομμάτι χαρτί, με πόνο και δάκρυ. Για το παλικάρι του που «έφυγε». Αλλά και για εκείνους που έμειναν πίσω και δεν τον έχουν ξεχάσει.

Τα λόγια της επιστολής, δείχνουν πραγματικά το δέσιμο του αδικοχαμένου νέου, με τον ΟΦΗ, αλλά και τη χαρά που θα παίρνει απο ψηλά για τις νίκες και τις επιτυχίες της ομάδας.

Η επιστολή αναφέρει:

H oικογένεια του Λευτέρη Βλαστού, που έφυγε λίγες μέρες πριν απο κοντά μας, αισθάνεται έντονα την ανάγκη, να εκφράσει τη βαθιά της ευγνωμοσύνη, κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ, σε όλη την ομιλίτικη οικογένεια, για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράσταση τους, στην πεντάχρονη μάχη του παιδιού μας με την επάρατη νόσο.

Η ιαχή της εξέδρας «Λευτέρη ζείς, για πάντα ΟΦΗτζής» και η σιγή τη Θύρας 4 για ένα ημίχρονο, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας στο Γεντί Κουλέ, μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας, γρήγορα να ξεπεράσει τις περιπέτειες της και να βρεθεί ξανά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια, που δικαιούται να ανήκει.

Και φανταζομαστε απο τώρα και το Λευτέρη μας, κάπου εκεί ψηλά, να ανεμίζει την ασπρόμαυρη σημαία και να πανηγυρίζει κατενθουσιασμένος.

Αλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε απο καρδιάς.

ΖΗΤΩ Ο ΟΦΗ!

ΖΗΤΩ οι υπέροχοι φίλαθλοι του!» καταλήγει η επιστολή.

Τι να πείς! Η ζωή είναι τόσο άδικη πολλές φορές. «Καλοστραθιά στον Λευτεράκη» και απο εμάς. 

Και που ξέρεις. Ισως οι επιτυχίες του ΟΦΗ  γαληνέψουν την ψυχούλα του εκεί ψηλά και μαλακώσουν το πόνο της οικογένειας του, γνωρίζοντας ότι ο «άγγελος» τους, θα χαίρεται και αυτός για το σύλλογο που αγάπησε, ίσως και περισσότερο απο τη ζωή του...

vlastos

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics