Breaking News
10 Μαρτίου 2021

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους Βούρο, Νέιρα και Σακόρ να ακολουθούν μέρος του προγράμματος εν όψει της τελευταίας αναμέτρησης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Άρη.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης:

 

 Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του κυριακάτικου (14/3, 19:00) αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Juan Neira, Vajebah Sakor και Πραξιτέλης Βούρος, με τους Απόστολο Γιάννου, Γιώργο Σουρνάκη, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi και Vahid Selimovic να συνεχίζουν θεραπεία.

Ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

 Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (11/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

sdna.gr

Διαβάστε επίσης:

Πινγκ-Πονγκ- Η Παπαδημητρίου στην Ορταλέθα

Η Porsche το σκέφτεται για την Formula 1[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics