Breaking News
01 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ, προκειμένου το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΟΦΗ να γίνει στο Παγκρήτιο, εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα. Συμφωνα με πληροφορίες το αίτημα του ΠΑΟΚ έχει εγκριθεί ενω η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι ήρθε σε συμφωνία με το Παγκρήτιο Στάδιο για την παραχώρησή του ώστε να γίνει εκεί ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, την Κυριακή 6 Μαρτίου, για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Το σχετικό αίτημα της διοίκησης του ΠΑΟ Κρουσώνα εστάλη στην ΕΠΟ και αναμένεται η αλλαγή της έδρας του αγώνα. Με νεότερη ανακοίνωση, ο φίλαθλος κόσμος θα ενημερωθεί για την διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο Παγκρήτιο Στάδιο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics