Breaking News
21 Απριλίου 2021

Super League Interwetten - 5η αγωνιστική Play Offs: Με γκολ του Σβαμπ ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Άρη

 

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ για να πάρει την εκτός έδρας νίκη (0-1) επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και να «πιάσει» τον συντοπίτη του στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά να βρίσκεται, πλέον, πολύ κοντά στην εξασφάλιση του ευρωπαϊκού «εισιτηρίου».

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σβαμπ μόλις στο 6′, όταν o Σφιντέρσκι μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Σβαμπ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση μεταξύ των Σάκιτς και Κουέστα, και σαν σε προπόνηση σκόραρε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάκιστο, με τον ΠΑΟΚ να προσέχει την άμυνά του και τον Άρη να μην μπορεί να απειλήσει τους φιλοξενούμενος με εξαίρεση μία φάση στις καθυστερήσεις.

Στο 86′ αποβλήθηκε ο Ουάρντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Αιγύπτιος είχε αντικρίσει την πρώτη κίτρινη ένα λεπτά νωρίτερα.

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 0-1

Σκόρερ: 6′ Σβαμπ

Διαιτητής: Ντελαζό (Γαλλία)

Κίτρινες κάρτες: 31′ Ματέο Γκαρσία – 40′ Σφιντέρσκι, 59′ Μπάμπα, 67′ Αουγκούστο

Κόκκινες κάρτες: 86′ Ουάρντα (δεύτερη κίτρινη, η πρώτη στο 84′)

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Σάκιτς (70′ Σούντγκρεν), Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα – Σάσα, Τζέγκο (58′ Ματίγια) – Ματέο Γκαρσία (80′ Σάντε Σίλβα), Μπερτόγλιο, Μαντσίνι (58′ Μπρούνο Γκάμα) – Μάνος (80′ Μήτρογλου).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης – Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο – Ροντρίγκο, Αουγκούστο, Σβαμπ, Μπάμπα – Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί – Σφιντέρσκι.
SPORTS3.GR
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 20/04

Πάλη: Ρίχνεται στη «μάχη» η Πρεβολαράκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics