Breaking News
22 Ιουνίου 2021

Η ομάδα του Ηρακλείου εντάχθηκε στο δίκτυο στο οποίο συμμετέχουν μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης και αφορά σε διεθνείς συνεργασίας με θέμα την κοινωνική ευθύνη.


Η τέταρτη ελληνική ομάδα μετά τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό που γίνεται επίσημο μέλος του European Football for Development Network έγινε ο ΟΦΗ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι αποτελεί πλέον επίσημο μέλος του European Football for Development Network (EFDN). To EFDN είναι ένα δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και ενώσεις, που κατανοούν την κοινωνική τους ευθύνη και επιθυμούν να συνεργαστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στα οφέλη των μελών του δικτύου εντάσσονται, μεταξύ άλλων, στρατηγικές συνεργασίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ECA, το UEFA Foundation for Children, το δίκτυο Fare, το CAFE (Center for Access on Football), το FCSA (Football Club for Social Alliance) και το European Healthy Stadia Network.

Όλα τα μέλη του EFDN έχουν κοινή πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο. Μπορεί να βελτιώσει τομείς όπως η υγεία και η εκπαίδευση, να προωθήσει την κοινωνική ένταξη και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση θεμάτων όπως ο ρατσισμός.
Από το 2018 η ομάδα μας έχει αναπτύξει ένα ισχυρό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με μια σειρά δράσεων, που στοχεύουν στο να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων και να βοηθούν ενεργά όσους έχουν ανάγκη.

Στόχος του ΟΦΗ, σε συνεργασία με τα άλλα μέλη του δικτύου, είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των δράσεων αλλά και να αποτελέσουν έμπνευση για όλους τους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς να αναπτύξουν αίσθημα κοινωνικής ευθύνης».
Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Την Πέμπτη πετάμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – Η τελική απόφαση των λοιμωξιολόγων

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΟΦΗ , παρευρέθηκε ο βουλευτής Γιώργος Λογιάδης.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics