Breaking News
02 Ιουλίου 2021

Χωρίς τους Φελίπε Σόουζα και Απόστολο Γιάννου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ.

Σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας μπαίνει ο ΟΦΗ, καθώς σήμερα θα γίνει η πρώτη προπόνηση της σεζόν η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Στις 17.50 θα γίνει αγιασμός, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί μία «μίνι» συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσουν στα ΜΜΕ ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας και δύο ποδοσφαιριστές, πριν ακολουθήσει η προπόνηση.

Από την πρώτη σύσκεψη πάντως, θα απουσιάσουν δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς ούτε ο Σόουζα, αλλά ούτε και ο Γιάνννου δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών». Ο Σόουζα είχε προγραμματισμένη πτήση, ωστόσο ακυρώθηκε λόγω covid, ενώ ο Γιάννου έχει έξτρα άδεια, καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.
to10.gr

Διαβάστε επίσης:

2 Ιουλίου: Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικογράφων [vid]

 

Ο καιρός σήμερα 02/07/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics