Breaking News
28 Ιουλίου 2021

Ο ΟΦΗ έχασε με 2-0 από την ΑΖ Αλκμάαρ στην Ολλανδία στο 5ο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εκτός των συνόρων και σε ένα ματς που παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τζόνι Φαν Σχιπ.

 

Η Αλκμάαρ όντας πιο έτοιμη ως σύνολο κατάφερε να αιφνιδιάσει ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό έπειτα από κάθετη μπαλιά, στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ κι ωραίο τέλειωμα του Γκούντμουντσον.
Δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα η ομάδα του Νιόπλια έψαξε τρόπους για να «απαντήσει» δίχως όμως την έμπνευση να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Άτυχος στάθηκε ο Ολλανδός μέσος Φαν Στάϊντεν καθώς τραυματίστηκε στο 28ο λεπτό και αποχώρησε με τον Στάρτζεον να τον αντικαθιστά.
Στο 58ο λεπτό ο Ράϊντερς από κοντά, ξεχασμένος απέναντι στον Επασί με κεφαλιά έκανε το 2-0
Επτά λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ όμως ο Ντε Γκούζμαν μετά από σέντρα του Κοροβέση, έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια της ΑΖ.
Παρότι πίεσε η ομάδα της Κρήτης στα τελευταία λεπτά, δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει καλές φάσεις.

Έτσι ξεκίνησαν :

ΟΦΗ: Επασί, Βούρος, Σελίμοβιτς, Πασαλίδης, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Καμάου, Φαν Ντάινεν, Σαρδινέρο, Καστάνιος
Επίσης έπαιξαν οι Ουές, Γρίβας, Μαρινάκης, Κοκκινάκης, Νοικοκύρης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Νέϊρα, και ο υπό δοκιμή Γκονζάλες.

Αλκμαάρ: Βέλχουλστ, Σουγκαβάρα, Ντε Βιτ, Αμπουκάλ, Παυλίδης, Λεσέρ, Τααμπούνι, Χούλιτ, Γκούντμουντσον, Κοπμέινερς, Μπεουκέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για καύσωνα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics