Breaking News
31 Ιουλίου 2021

Αντώνης Τσιράκης

ΟΦΗ: Ολλανδικό τσεκ στον Διαμαντή




Μία γεμάτη σεζόν είχε πέρυσι με τον ΟΦΗ ο Απόστολος Διαμαντής στα 21 του και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Το κοντέρ σταμάτησε στις 31 συμμετοχές.

Εάν προσθέσει κανείς τις 18 που είχε κάνει στον Βόλο και το γεγονός πως έφτασε να φοράει και το περιβραχιόνιο στην Ελπίδων, τον κάνουν ένα ελκυστικό project. Γι’ αυτό και στην Ολλανδία, όπου διεξήχθη το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Κρητικών, ασχολήθηκαν μαζί του.

Ο ΟΦΗ στις αρχές του καλοκαιριού είχε παράλογες απαιτήσεις. Έφταναν το ένα «χαρτί». Έπεσε στην πορεία, αλλά και πάλι δεν είναι εύκολο να βρεθούν τόσα λεφτά για νεαρό Έλληνα αμυντικό που δεν αγωνίζεται στο Big 5. Παρεμπιπτόντως, συμβόλαιο έχει έως το 2024.

Στα φιλικά που έδωσαν οι Κρητικοί στην Ολλανδία έγινε τσεκάρισμα από δύο ομάδες. Η πορεία θα δείξει το εάν πείστηκαν ή όχι από όσα είδαν. Κρατήστε και κάτι ακόμη, υπήρξε κλαμπ που έμπρακτα ασχολήθηκε αυτό το καλοκαίρι με τον Σερραίο στόπερ και προς το παρόν δεν έχει γραφτεί. Το θέμα σε πρώτη φάση κόλλησε στα λεφτά που ζητήθηκαν για την αγορά του.

sportime.gr

 Διαβάστε επίσης

Τόκιο 2020 – : Στον τελικό ο Κριστιάν Γκολομέεβ [vid]

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics