Breaking News
24 Αυγούστου 2021

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το 17ο Μαρκομιχελάκειο τουρνουά στις Αρχάνες, με τον Εργοτέλη να κατακτά δίκαια την πρώτη θέση, πετυχαίνοντας δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-0), σε βάρος του οικοδεσπότη Γιούχτα και της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

 

Παρ’ ότι και στις δύο αναμετρήσεις που είχαν 45λεπτη διάρκεια, ο Νίκος Μπαδήμας χρησιμοποίησε κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του και όχι τους βασικούς, η εικόνα ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Αλμυρό, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του.

Ο κ. Μπουνάκης βράβευσε τον παλιό πρόεδρο του Γιούχτα Στράτο Κοτζαμάνη
Ο κ. Μπουνάκης βράβευσε τον παλιό πρόεδρο του Γιούχτα
Στράτο Κοτζαμάνη
«Βδομάδα με τη βδομάδα βελτιωνόμαστε και παρουσιαζόμαστε καλύτεροι αλλά είναι αρκετά νωρίς για συμπεράσματα. Σήμερα (σ.σ. Σάββατο), είχαμε αισθητή βελτίωση απ’ το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, με τους αντιπάλους να μας βάζουν δύσκολα καθώς επρόκειτο για δύο πολύ καλές ομάδες. Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ».

Για την ιστορία, τη δεύτερη θέση στο τουρνουά πήρε η Αναγέννηση που επικράτησε με 1-0 του Γιούχτα στο εναρκτήριο ματς. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ούτε καν να σκοράρουν στο γήπεδό τους αλλά σε κάθε περίπτωση, κέρδισαν τα εύσημα για τη φιλοξενία και το καλό επίπεδο οργάνωσης. Αναλυτικά τα τρία παιχνίδια:

Εργοτέλης-Γιούχτας 2-0

Επέβαλε τον ρυθμό του ο Εργοτέλης στο ματς με τον Γιούχτα και με δύο υπέροχα τέρματα των Κουάτεγκ (20’), Μπουρσέλη (38’), πήρε τη νίκη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τζελέπης, Μίκο, Κόλα, Πατελάκης (12’ Κουάτεγκ), Πάγια, Σερβιλάκης, Αλεξάκης, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Αζίζι, Αρντίτ (27’ Ντουμάνης)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Τζανής, Κασσωτάκης, Παχάκης, Φραγκουλάκης, Κοντογιάννης, Δωματάς, Γελαδάρης, Νύκταρης, Κατσικοκέρης, Ραπτάκης

Ο Αντώνης Μπουρσέλης πήρε την πλακέτα για τη συμμετοχή του Εργοτέλη στο τουρνουά από τον πρόεδρο του Γιούχτα κ. Μπουνάκη
Ο Αντώνης Μπουρσέλης πήρε την πλακέτα για τη συμμετοχή του Εργοτέλη στο τουρνουά από τον πρόεδρο του Γιούχτα κ. Μπουνάκη

Εργοτέλης -Αναγέννηση 2-0

Ακόμα πιο εύκολα ήρθε για τον Εργοτέλη η επικράτηση επί της Αναγέννησης, σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες για τους «κιτρινόμαυρους». Το πρώτο γκολ πέτυχε ο νεαρός Τσαμαντιώτης στο 9’, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Ποζατζίδη και στο 14’ ο Βουτσάς με σουτ «έγραψε» το τελικό 2-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Σαρρής, Πατελάκης, Στεφανάκης, Δασκαλάκης, Ποζατζίδης, Σπυριδάκης, Βουτσάς, Κατσούρι (30’ Αρντίτ) Τσαμαντιώτης, Νικολακάκης

AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βασιλειάδης Πυθαρούλης, Χατζάκης, Γιάντσιος, Ντίσα, Μπρους, Γρηγοράκης, Φερμίνα, Χιώτης, Κουτούζος, Βαρελάκης

Γιούχτας-Αναγέννηση 0-1

Με κορυφαίο τον τερματοφύλακά της Βασιλειάδη και σκόρερ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα τον Γρηγοράκη, η Αναγέννηση νίκησε με 1-0 τον Γιούχτα, ο οποίος έμεινε με τις εντυπώσεις της καλής εμφάνισης.

Ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης είπε «όχι» τρεις φορές στον Κατσικοκέρη κρατώντας στο μηδέν. Στο 45’ ο Φερμίνα κινήθηκε ωραία και έβγαλε τη σέντρα, ο Χρήστου απομάκρυνε προσωρινά και ο Γρηγοράκης δεν δυσκολεύτηκε από κοντά, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.


ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χρήστου, Στακάκης, Τζανής, Γερακιός, Γελαδάρης, Κασσωτάκης, Μανουσάκης, Πλουσής, Κατσικοκέρης, Σφυρογιαννάκης, Ψαράς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βασιλειάδης Πυθαρούλης, Χατζάκης, Γιάντσιος, Ντίσα, Μπρους, Γρηγοράκης, Φερμίνα, Χιώτης, Κουτούζος, Μάλτσι

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης μέχρι το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Αλμυρό», δήλωσε ο προπονητής του Γιούχτα, Άγγελος Κασσωτάκης.

Στο περιθώριο του τουρνουά, η διοίκηση του Γιούχτα βράβευσε τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Στράτο Κοτζαμάνη, για την προσφορά του, ενώ τιμητικές πλακέτες δόθηκαν και στις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

patris.gr
Διαβάστε επίσης

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics