Breaking News
27 Αυγούστου 2021

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός 2-2: Οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγήθηκαν δύο φορές και ισοφαρίστηκαν και τις δύο



Ουσιαστικά, η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί στο πρώτο ματς, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ρεβάνς, ωστόσο, στην Μπρατισλάβα, δεν αποτέλεσε υγιεινό περίπατο για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός, πάντως, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ στην απόδοσή του αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Σλόβαν, προκρίθηκε αήττητος και θα περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του στον όμιλο του Europa Leque.Στα υπέρ του ματς για τον Ολυμπιακό, το γκολ του Ονιεκούρου στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε δύο φορές και ισοφαρίστηκε και στις δύο, παρά το γεγονός ότι η Σλόβαν ΄έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26′. Όπως και να έχει, αυτό που μετράει είναι η πρόκριση και ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει και να διακριθεί στην φετινή του παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν άρχισε καλά το ματς. Ήταν νευρικός με τους Σλοβάκους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά, ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας ισορρόπησαν και άρχισαν να πιέζουν τους αντίπαλούς τους.

Στο 26′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Ντε Μάρκο είδε την κόκκινη κάρτα για το φάουλ στον Καμαρά πριν. Πήγε με τις τάπες σχεδόν πάνω στον άσο του Ολυμπιακού.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός δεν άργησε να φθάσει στο γκολ. Στο 33′ ο Βαλμπουενά σέντραρε από τα αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Ελ Αραμπί και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τσόβαν.

Οι παίκτες της Σλόβαν βρήκαν τη δύναμη και ύστερα από αμυντικά λάθη του Ολυμπιακού, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και το ημίχρονο να τελειώσει 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς και πολύ γρήγορα έφθασε στο γκολ. Στο 52′ σε γρήγορη εκτέλεση φάουλ από τον Μπουχαλάκη, ο Ονιεκούρου έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Σλόβαν και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-2.

Και πάλι, όμως, οι γηπεδούχοι κατάφερνα να ισοφαρίσουν. Στο 62′, ύστερα από κόρνερ, η μπάλα στο πρώτο δοκάρι, ο Μποζίκοφ έκανε την κεφαλιά – πάσα προς το δεύτερο δοκάρι και ο Γκριν σχεδόν εξ επαφής και ανενόχλητος έγραψε με κεφαλιά το 2-2.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (4-1-4-1): Τσόβαν – Πάουσεκ (84’ Κρίτζαν), Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο – Κανκάβα – Τσάβριτς (67’ Ντε Καμπς), Βάις (79’ Στρέλετς), Ζμρχάλ, Γκριν (84’ Χρντσαρ) – Εντί (79’ Ντράζιτς)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμτσιουκ – Εμβιλά (72’ Κούντε), Μαντί Καμαρά (36’ Μπουχαλάκης) – Βαλμπουενά (60’ Ρόνι Λόπες), Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (72’ Βρουσάι) – Ελ Αραμπί (72’ Χασάν)

SPORTS3.GR

Διαβάστε επίσης

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics