Breaking News
31 Αυγούστου 2021

Λευτέρης Παυλίδης

US Open: Επική πρόκριση για την Γραμματικοπούλου! 


Σπουδαία επιτυχία για την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που προκρίθηκε στον 2ο γύρο του US Open.
Στην παρθενική της παρουσία στο κυρίως ταμπλό του US Open η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε το… θαύμα της και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο!

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Άννα Μπλίνκοβα (Νο84) με 6-3, 6-2 σε μόλις 72 λεπτά, πετυχαίνοντας έτσι την 4η διαδοχική νίκη της, μαζί με τα προκριματικά!

Τελείωσε το παιχνίδι με 15 winners και 16 αβίαστα λάθη, είχε 71% κερδισμένους πόντους στο 1ο service, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις συνολικά 9 ευκαιρίες που είχε για break.

Επόμενη αντίπαλός της, την Τετάρτη (1/9), θα είναι η 25χρονη Βελγίδα (Νο.16) Ελίζ Μέρτενς που νίκησε με 3-6, 7-6(5), 7-6(5) τη Σουηδή Ρεμπέκα Πέτερσον.

sportime.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

Πετυχημένη η προσπάθεια της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τα προπονητικά καμπ νεαρών ηλικιών

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics