Breaking News
12 Μαρτίου 2016

Ο ΟΦΗ έχασε πολύτιμος  έδαφος στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Γ Εθνική καθώς παραχώρησε  εντός έδρας ισοπαλία 0-0 στον Ιάλυσο και απέχει πλέον 5 βαθμούς από τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου, Φωστήρα,  που επικράτησε με 3-0 του Αλίμου.

Η κρητική ομάδα μετά απο ένα σερί 5 σερί νικών έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Ρόδου, έχοντας χαμένο πέναλτι με τον Περογαμβράκη στο 16' και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο ΟΦΗ έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν κατάφερε σε καμία απο αυτές να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και το παιχνίδι τελείωσε 0-0. Ο Ιάλυσος με 11 παίκτες κάτω απο τη σέντρα έπαιξε αντιποδόσφαιρο στο Γεντί Κουλε και με ήρωα τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, πήρε τον πολύτιμο βαθμό και φρέναρε τον ΟΦΗ στο δρόμο για την άνοδο.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Κωσταντόπουλος, Σεφερης (Κορίνθου).

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (82' Μπουρσέλης), Ποποβιτς (68' Γουόρντεν), Χαντί, Καλέ (74' Μαρτσάκης).

Ιαλυσος: Παπαδόπουλος, Σταυλάς (74' Μαρίνου), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (82' Παπαδημήτρης), Φονσέκα, Αθανασίου Α., Κορνελάτος (36' Καρπαθάκης).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 15' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Πόποβιτς έτοιμο γκολ για τον Χαντί που πλασάρει απο το σημείο του πέναλτι, ο γκολκήπερ Παπαδόπουλος διώχνει σωτήρια

 16' Ο ΟΦΗ κερδίζει πέναλτι. Ανατροπή του Περογαμβράκη απο τον Παφιάκη μέσα απο την περιοχή, ο διαιτητής δείχνει σωστά την άσπρη βούλα.

 Το εκτελεί ο Περογαμβράκης ο Παπαδόπουλος διώχνει τη μπάλα, χαμένο πέναλτι για τον ΟΦΗ.

 ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΟΦΗ έχει μπεί δυνατά στο παιχνίδι και έχει κλείσει στην περιοχή του τον αντίπαλο. Στάθηκε άτυχος όμως στη φάση του Περογαμβράκη για να πάρει κεφάλι στο σκόρ. Πολύ καλή η εμφάνιση του ΟΦΗ στο πρώτο 20λεπτο, όπου είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με 11 παίκτες πίσω απο τη μπάλα.

26' Κίτρινη κάρτα στο Νάστο.

28' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιαλυσό Ρόδου. Μεγάλη επέμβαση του Δερμιτζάκη σε κοντινό πλασέ του Φονσέκα, σε μια υποδειγματική κόντρα επίθεση του Ιαλυσού και σέντρα του Σταυλά απο δεξιά.

ΣΧΟΛΙΟ: Eκνευρισμός στους παίκτες του ΟΦΗ και στην εξέδρα απο τα συνεχόμενα πεσίματα των παικτών του Ιαλυσού, για καθυστέρηση.

36' Αλλαγή για τον Ιαλυσό. Βγαίνει ο Κορνελάτος και μπαίνει ο Καρπαθάκης.

 39' Ο ΟΦΗ απειλεί με σούτ του Κοιλιάρα, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

 40' Σούτ του Πόποβιτς απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι.

 41' Οι παίκτες του ΟΦΗ ζητούν πέναλτι σε χέρι του Παφιάκη. Καθαρή παράβαση. Οχι λέει ο διαιτητής.

 42' Κίτρινη κάρτα στον Παφιάκη για σκληρό φάουλ στον Καλέ.

43' Ο Φονσέκα γίνεται απειλητικός στην περιοχή του ΟΦΗ, αλλά το σούτ που επιχειρεί φεύγει ψηλά άουτ.

44' Μεγάλη επέμβαση του γκολκήπερ Παπαδόπουλου σε κοντινό πλασέ του Χαντί.

45' Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Πόποβιτς κάνει σέντρα-σούτ ο Παπαδόπουλος διώχνει. Εξ' επαφής σούτ του Καλέ η μπάλα άουτ!!!

Ενταση με το σφύριγμα της λήξης. Προκλητικός ο Α. Αθανασίου του Ιαλυσού, ο οποίος δέχεται τις σφοδρές διαμαρτυρίες των παικτών του ΟΦΗ. Κόκκινο πανί ο μέσος της ομάδας της Ρόδου, δέχεται τις παρατηρήσεις και απο τους νθρώπους της ομάδας του, που του ζητούν να ηρεμίσει.

46' Κίτρινη κάρτα στον Α. Αθανασίου

48' Κίτρινη κάρτα στον Φραγκουλάκη

55' Φαλτσαριστό σούτ του Πόποβιτς, η μπάλα κοντράρει και φεύγει δίπλα απο το δοκάρι (κόρνερ).

82' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Φραγκουλάκης μέσα ο Μπουρσέλης.

82' Αλλαγή για τον Ιαλυσό. Εξω ο Σπάρταλης, μέσα ο Παπαδημήτρης,

60' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Παπαδόπουλος διώχνει ασθενώς στο σούτ του Πόποβιτς, ο Περογαμβράκης εξ' επαφής πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα!

61' Οι παίκτες του ΟΦΗ ζητούν πέναλτι σε χέρι του Καρπαθάκη. Εκτός περιοχής λέει ο διαιτητής. Κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ομαδας της Ρόδου.

62' Νέα εκπληκτική επέμβαση του γκολκήπερ του Ιαλυσού σε κοντινή κεφαλιά του Φαζού!

68' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Πόποβιτς, μέσα ο Γουόρντεν. Φρεσκάρει την επιθεση του ο ΟΦΗ.

74' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Καλέ, μέσα ο Μαρτσάκης.

82' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Μπουρσέλης αντί Φραγκουλάκη.

82' Αλλαγή για τον Ιαλυσό. Παπαδημήτρης αντί Σπάρταλη.

86' Σούτ του Μαρτσάκη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

90' Η μπάλα δεν θέλει τον ΟΦΗ. Κεφαλιά του Περογαμβράκη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος!!!

+90 Σούτ του Γουόρντεν απο το ύψος της περιοχής μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ιαλυσού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics