Breaking News
17 Μαρτίου 2016

Με μοναδικά προβλήματα τον Κοιλιάρα που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τον τιμωρημένο Ραπτάκη, ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης, για την 23η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.


Την Πέμπτη (17/3) η προπόνηση του ΟΦΗ έγινε στο γήπεδο με συνθετικό τάπητα στην περιοχή των Δαφνών, καθώς σε αντίστοιχο χλοοτάπητα θα αγωνιστεί την Κυριακή ο ΟΦΗ.
Την Παρασκευή (18/3) το πρωί οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Βάρης, θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (19/3) ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.
Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αεροπορικώς το απόγευμα του Σαββάτου από το Ηράκλειο για την Αθήνα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics