Breaking News
20 Μαρτίου 2016

Μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας μετά το διπλό στη Βάρη (0-1), το οποίο χαρακτήρισε ως την πιο σημαντική νίκη, απο τη μέρα που ο ίδιος ήρθε προπονητής στον ΟΦΗ. Παράλληλα ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες που μπήκαν αλλαγή στο παιχνίδι (Φραγκουλακης, Καλέ, Σαχινίδης) και βοήθησαν σημαντικά με την παρουσία τους για την κατάκτηση της νίκης.


Ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά τη λήξη του αγώνα στη Βάρη, πως «ήταν η πιο δύσκολη και η καλύτερη νίκη απο τη μέρα που ήρθα προπονητής στην ομάδα. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για κάποια παιδιά να παίζουν σε ένα τέτοιο γήπεδο και να έχουν και την πίεση για ένα μόνο αποτέλεσμα. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά, αλλά κυρίως στις αλλαγές μας. Ετσι θέλω να παίζουν αυτοί που έρχονται απο τον πάγκο. Είναι μια πολύ σημαντική για μας. Το παιχνίδι χρειαζόταν και άλλα στοιχεία εκτός απο το να παίξεις ποδόσφαιρο, για να το κερδίσεις και εμείς τα είχαμε. Βάλαμε ένα πολύ καλό γκολ και είχαμε και κάποιες καθαρές φάσεις για να σκοράρουμε». Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που έχει ο ΟΦΗ την Τετάρτη (23/3) με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο. Οπως είπε  «τώρα προετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που θα έχει φανατισμό, γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΟΦΗ. Θα πάμε καλά προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε την πορεία μας».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics