Breaking News
21 Μαρτίου 2016

Ηταν το πρόσωπο του αγώνα στη νίκη του ΟΦΗ επί του Αστέρα Βάρης (0-1). Μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 70' και με δικό του γκολ στο 76' ο ΟΦΗ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο.

Για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, το γκολ αυτό, αλλά και η νίκη του ΟΦΗ ήταν ξεχωριστή, καθώς στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης στον πρώτο γύρο στο Γεντί Κουλέ, ήταν ο παίκτης που είχε χάσει πέναλτι και ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1.

Αυτή τη φορά όμως με το καλοζυγισμένο του σούτ με το καλό του αριστερό πόδι απο το ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με αυτό το γκολ, χάρισε στον ΟΦΗ τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr για το γκολ που πέτυχε στη Βάρη, τα δικά του συναισθήματα, τη σημαντική νίκη του ΟΦΗ, αλλά και το πώς πρέπει να βλέπει ο ΟΦΗ τα επόμενα παιχνίδια.

Για την φάση του γκολ και το πως ενήργησε, ο Μιχ. Φραγκουλάκης ανέφερε ότι «όλοι ξέρουν ότι δοκιμάζω τα πόδια μου απο το ύψος της περιοχής. Οπως μου ήρθε η μπάλα στο αέρα, η πρώτη μου σκέψη ήταν να τελειώσω τη φάση. Να σουτάρω και να τη στείλω στην γωνία. Αυτό έκανα. Το σούτ βγήκε καλό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

Για την πίεση που έβγαλε την ώρα του πανηγυρισμού του  και αν αυτό είχε να κάνει και με το χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, τόνισε ότι «μου είχε στοιχήσει πολύ αυτό το χαμένο πέναλτι. Αυτό μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά είχα στεναχωρηθεί πολύ. Με το γκολ αυτό, ένοιωσα ότι κατά κάποιο τρόπο, έδωσα στην ομάδα, τρείς βαθμούς που τους είχα στερήσει στο πρώτο παιχνίδι. Μου έφυγε ένα βάρος. Χαίρομαι που κατάφερα με ένα δικό μου γκολ σε αυτό το παιχνίδι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τρείς πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης, ο Μιχ. Φραγκουλάκης ανέφερε πως «δεν συμφωνώ με εκείνους που λένε ότι δεν παίξαμε καλά. Θα πρέπει να καταλάβουμε, ότι απο εδώ και πέρα μετράνε οι βαθμοί και όχι το θέαμα. Θέαμα δεν μπορείς να προσφέρειες σε τέτοια γήπεδα. Εμας μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη και η ουσία απο εδώ και πέρα. Να παίρνουμε τους τρείς πόντους σε κάθε παιχνίδι. Οποιος θέλει θέαμα, να βλέπει την Μπαρτσελόνα!Θέαμα είχαμε και στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό, αλλά δεν πήραμε τη νίκη.

Εμείς απο εδώ και πέρα βλέπουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, έστω και με μισό μηδέν. Σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη λοιπόν και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα χαμογελάσουμε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics