Breaking News
23 Μαρτίου 2016

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/3, 6μμ) στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή.

Μετά την προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (23/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας επέλεξε για την αποστολή 19 παίκτες.

Στην αποστολή μετέχει και ο Πατινιώτης, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς στροφές και ακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα.

Εκτός έμειναν ο Κοιλιάρας που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο τιμωρημένος Ραπτάκης. Εκτός έμειναν ακόμη οι Μαρτσάκης, Γκούμας, Κασμερίδης, Τουγλής, Σαχλαμάκης, Γιαννόπουλος.

Οι 19 παίκτες του ΟΦΗ που βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο, είναι οι: Δερμιτζάκης, Πατινιώτης, Bλάχος, Κώτσιος, Κιάσσος, Φαζός, Νάστος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Καλέ, Γουόρντεν, Σαχινίδης, Μπολάκης, Χαντί, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Πίτσος, Φαμπίνιο.

H αποστολή του ΟΦΗ την Πέμπτη το μεσημέρι θα γευματίσει στο ξενοδοχείο GALAXY και αμέσως μετά θα μεταβεί με το πούλμαν της ομάδας στο Ρέθυμνο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics