Breaking News
24 Μαρτίου 2016

Ο ΟΦΗ απέκτησε και πάλι το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος στην Γ Εθνική μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί της Επισκοπής με 1-0 , που τον έφερε σε απόσταση 3 βαθμών από τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου, Φωστήρα. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Περογαμβράκης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά το διπλό στη Βάρη (0-1) ο ΟΦΗ πήρε ένα ακόμη σημαντικό διπλό, παίζοντας για την ουσία και το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι με τον Περογαμβράκη, στο δεύτερο ημίχρονο! Συγκινητική η παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο, πανηγύρισαν την σημαντική νίκη!

Διαιτητής: Χρυσός (Xανίων)

Eπισκοπή: Γεωργίου, Γεωργιάδης,Καψιώτης (55' Ιβάνοφ),Πάτας, Λένγκα, Παπαδήμας, Γούλας (54' Μίλιτς), Χαλκιαδάκης, Κωτάτης, Μηνάς,Ντινιωτάκης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσος, Πίτσος (46' Μπολάκης), Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Σαχινίδης, Χαντί, Μπουρσέλης (11' λ.τ. Καλέ).

H Βαθμολογία στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής
Φωστήρας 52
ΟΦΗ 49
Τριγλία Ραφήνας 49
Εθνικός 43
Ιαλυσος 42
Ιωνικός 41
Ερμής Ζωνιανών 38
Ηλυσιακός 37
Κηφισιά 32
---------------------------------------
Αστέρας Βάρης 29
Ατρόμητος Πειραιά 23
Επισκοπή 20
ΑΕ Ηράκλειο 20
ΠΑΟΚρουσώνα 19
Γλυφάδα 15
Τράχωνες 7

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics