Breaking News
14 Νοεμβρίου 2022

H τροχοσανίδα (SkateBoarding) το 10ο τμήμα του ΟΦΗ

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας (SkateBoarding) ενημέρωσε και επίσημα τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την εγγραφή του στο μητρώο της Ομοσπονδίας.
KTEO Κρήτης
Το SkateBoarding αποτελεί και τυπικά το δέκατο (10ο) τμήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τον Κρητικό σύλλογο να το κοινοποιεί μέσω ανακοίνωσης:

«Το δέκατο τμήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι πλέον γεγονός. Μετά την πυγμαχία και το άθλημα της τροχοσανίδας (SkateBoarding) είναι και επίσημα τμήμα του συλλόγου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας (SkateBoarding) ενημέρωσε και επίσημα τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την εγγραφή του στο μητρώο της Ομοσπονδίας με αύξοντα αριθμό 25.

Το επόμενο βήμα για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να λάβει αθλητική αναγνώριση και εν συνεχεία να ενταχθεί και αυτό το τμήμα στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Να σημειωθεί ότι, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, εδώ και καιρό έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία, για τη λειτουργία του τμήματος, με αθλητές και προπονητές, το οποίο πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει στο κοινό του ΟΦΗ, αλλά και του Ηρακλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές στο νέο αυτό τμήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810 311525 (Γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ), για λεπτομέρειες. Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καλωσορίζει το άθλημα της τροχοσανίδας (SkateBoarding) στις τάξεις της!»
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 14/11

 

 

 

 

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγύρισαν έντονα την πρώτη τους εντός έδρας νίκη

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics