Breaking News
30 Μαρτίου 2016

Ο διαιτητής Ρούτσης απο την Κόρινθο θα σφυρίξει την αναμέτρηση του ΟΦΗ την Κυριακή με τον Ατρόμητο Πειραιά στα Καμίνια.O συγκεκριμένος διατητής έπεσε προσφατα θύμα ξυλοδαρμού σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος Κορίνθου!

Σε σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ ο σύνδεσμος διαιτητών νομού Κορινθίας αναφέρει:  
«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδ/ρου Ν. Κορινθίας με αφορμή τα γεγονότα βίας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και κυρίως μετά την απρόκλητη επίθεση σε Διαιτητή του Συνδέσμου μας, θα ήθελε, κατηγορηματικά να καταδικάσει.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Νομού Κορινθίας καταδικάζει το γεγονός ξυλοδαρμού του συναδέλφου μας ΡΟΥΤΣΗ Ιωάννη ο οποίος δέχθηκε άνανδρη επίθεση από παίκτη του ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ μετά το τέλος του αγώνα και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Ο ανωτέρω παίκτης ξέσπασε την οργή του γρονθοκοπώντας στο πρόσωπο του διαιτητή μας με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου προκειμένου να δεχθεί την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι ο Σύνδεσμός μας θεωρεί απαράδεκτες τις ενέργειες αυτές, τις καταδικάζει κατηγορηματικά και δηλώνει τη στήριξή του στον Διαιτητή Ιωάννη ΡΟΥΤΣΗ κάνοντας γνωστό ότι θα είναι δίπλα του, ηθικά, σε οποιαδήποτε οδό θέλει ο ίδιος να ακολουθήσει προκειμένου να δικαιωθεί». -

Αναλυτικά οι διαιτητές στην 25η αγωνιστική στην Γ'  Εθνική:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ωραιόπουλος, Ντουροπάνος-Κρετσίμος (Δωδεκανήσου, Δυτ. Αττικής-Δυτ. Αττικής)ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παπαποστόλου, Αργύρης-Δέλχας (Εύβοιας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΟΦΗ: Ρούτσης, Πυργάκης-Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Φώτης, Πριόνας-Τσιφλάκος (Εύβοιας)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Βεργέτης, Χαραλαμπόπουλος-Νίκα (Αρκαδίας)

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Χαλδαίος, Γεωργακόπουλος-Τζάκος (Αθηνών)

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Δρούζας, Νενεκούμης-Γκότσης (Αργολίδας, Αργολίδας-Κορινθίας)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Ούτας, Αναστασάκης-Κομισοπουλου (Χανίων)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics