Breaking News
09 Ιουλίου 2023

ΟΦΗ : Υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος



Παίκτης του ΟΦΗ θεωρείται από σήμερα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.O διεθνής κεντρικός αμυντικός πέρυσι έκανε 15 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα (την τελευταία διετία έκανε στο συγκεκριμένο κορυφαίο πρωτάθλημα περισσότερες από 30 συμμετοχές, ενώ έχει συνολικά πάνω από 50 με τη Μπόχουμ). Στο εξωτερικό έχει παίξει μεταξύ άλλων και στη Λα Κορούνια.

Ο Λαμπρόπουλος υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια των ομάδων που αγωνίστηκε. Διεθνής τόσο με την Εθνική ανδρών, όσο και με όλες τις "μικρές" Εθνικές ομάδες της χώρας μας. Στο πρωτάθλημα που πήρε η ΑΕΚ το 2018 ήταν από τις βασικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας (έκανε τις περισσότερες συμμετοχές στη Super League απ' όλους τους κεντρικούς αμυντικούς που είχε τότε η ΑΕΚ).

Να σημειωθεί πως αναμένεται το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Εkriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο Ανδρέας Πανταζής μπήκε στο κλαμπ των αθλητών με άλμα πάνω από 17 μέτρα στο τριπλούν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics