Breaking News
23 Νοεμβρίου 2023

Σκοποβολή: Όγδοη η Κατζουράκη στον προκριματικό του σκητ


Με 115/125 βολές, η 22χρονη πρωταθλήτρια έχασε την πρόκριση, την ώρα που το τελευταίο «εισιτήριο» για τον τελικό πήρε η Ασέμ Ορινμπάι.


Η Εμμανουέλα Κατζουράκη έχασε στις… λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό του σκητ, στο πλαίσιο του Τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η Ελληνίδα σκοπεύτρια, η οποία ολοκλήρωσε το χθεσινό σκέλος του προκριματικού στο αγώνισμα με 68/75 βολές, είχε σήμερα 23/25 και 24/25 βολές στους υπόλοιπους 50 στόχους του προκριματικού. Με 115/125 βολές, η 22χρονη πρωταθλήτρια κατετάγη όγδοη στο αγώνισμα, την ώρα που το τελευταίο «εισιτήριο» για τον τελικό πήρε η Ασέμ Ορινμπάι.

 

Η σκοπεύτρια από το Καζακστάν κατετάγη έκτη στον προκριματικό με 116/125 βολές, επίδοση που είχε και η Σάρα Γκουλάμ Μοχάμεντ από το Κατάρ, με την Ορινμπάι να επικρατεί 2-1 σε αγώνα διαβάθμισης (shoot-off) και να συμπληρώνει την εξάδα του τελικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον προκριματικό μετείχε και η Κύπρια Κωνσταντία Νικολάου, η οποία κατετάγη ένατη με 115/125 βολές.

Στο μεταξύ, ο Μάκης Μίτας κατετάγη δέκατος στον προκριματικό του σκητ των ανδρών, μετά και τη διεξαγωγή του σημερινού δεύτερου σκέλους. Ο 38χρονος πρωταθλητής, ο οποίος είχε 70/75 βολές στο πρώτο σκέλος, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον προκριματικό με 118/125 βολές στο σύνολο. Από την πλευρά του, ο Νίκος Μαυρομάτης, ο οποίος είχε χθες 68/75 βολές, κατέλαβε την 16η θέση στον προκριματικό με επίδοση 114/125 βολές.
zougla.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο ΟΦΗ υποδέχεται το Βόλο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics