Breaking News
28 Νοεμβρίου 2023

Ιστιοπλοϊα: Στην τελική ευθεία ο αγώνας πρόκρισης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων



Στην τελική ευθεία έχει περάσει ο αγώνας της 2ης πανελλήνιας πρόκρισης-που ολοκληρώνεται αύριο (29/11)- για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων στις κατηγορίες ILCA 6 γυναικών, ILCΑ 7 ανδρών και 470 mixed που διοργανώνει η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

Ιστιοπλοϊα: Στην τελική ευθεία ο αγώνας πρόκρισης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων
Στα 470 mixed έχουν γίνει 6 ιστιοδρομίες και στα 6 σκάφη προηγούνται οι Α. Π. Σπανάκη - Ο.Ε. Σπανάκης του Ι.Ο.Π. με 6 βαθμούς. Ακολουθούν οι Μ. Παππά- Ν. Γιωτόπουλος (Ι.Ο.Π/Ν.Ο.Θ.) με 9β. και οι Ν. Μπριλάκης - Ρ. Κλωναρίδου (Ι.Ο.Π./Ν.Ο.Θ.) με 14β.

Στα ILCA 7 ανδρών τα 24 σκάφη έχουν τρέξει πέντε κούρσες και στην πρώτη θέση ανέβηκε ο Δ. Παπαδημητρίου του Ν.Ο.Β. με 7 βαθμούς. Δεύτερος είναι ο Α. Παναγιωτίδης του Ν.Ο.Θ. με 12 β. και τρίτος ο Α. Μπουγιούρης του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 14 βαθμούς.


Στα ILCA 6 γυναικών μετά από πέντε κούρσες και σε σύνολο 14 σκαφών προηγείται η Ε. Γκίκα του Ν.Ο. Καλαμακίου με 8 βαθμούς. Ακολουθεί η Β. Πορτόλου του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης επίσης με 8 β. και στην τρίτη θέση είναι η Τ. Μπουγιατιώτη του Ν.Ο. Αμφιθέας με 14 βαθμούς.
Fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 28/11

 

 

 

 

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου σας προτρέπει να γνωρίσετε το “Solving Chess”

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics