Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2023

Το τελευταίο Feeder της World Table Tennis για το 2023 αρχίζει αύριο Τρίτη 12/12 στην Ιταλία και η Ελλάδα θα έχει έντονη παρουσία.

Στην πόλη Μπιέλα θ’ αγωνιστούν συνολικά οκτώ αθλητές κι αθλήτριες και μέσα από δυνατά αγωνιστικά τεστ θα επιδιώξουν προκρίσεις στα κεντρικά ταμπλό ή και καλά πλασαρίσματα σε όλα τα ατομικά αγωνίσματα. Στην αποστολή είναι οι Παναγιώτης Γκιώνης, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Γιώργος Σταματούρος, Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Ελισάβετ Τέρπου, στην τεχνική καθοδήγηση θα βρίσκεται ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής. Οι διεθνείς μετέβησαν στην ομώνυμη επαρχία της Βόρειας Ιταλίας με τρεις διαφορετικές πτήσεις, έκαναν προπόνηση στο Biella Forum και το βράδυ έμαθαν και το ιδιαίτερο νέο της κλήρωσης. Στον 1ο προκριματικό γύρο του απλού ο Σγουρόπουλος και ο Σταματούρος θα είναι αντίπαλοι! Πέρα από συμπαίκτες στην εθνική ομάδα φορούν και την ίδια φανέλα στην ελληνική Α1 (αυτή του Ολυμπιακού), αλλά με τα… τερτίπια της κλήρωσης τίθενται αύριο, στις 14:00 Ελλάδας, αντιμέτωποι, καθώς τέτοιο σκηνικό με αθλητές της ίδιας χώρας προβλέπεται ως ενδεχόμενο στην WTT από την αρχή των τουρνουά.

Το ιταλικό Feeder θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17/12 και περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού, του διπλού και του διπλού μικτού. Ο Γκιώνης αποφεύγει την προκριματική διαδικασία στο απλό, λόγω της θέσης του στην παγκόσμια κατάταξη και είναι απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Στο απλό γυναικών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της WTT, δεν γίνονται προκριματικά, συνεπώς πάνε στο ταμπλό των «64» και οι τρεις αθλήτριές μας Τόλιου, Παπαδημητρίου και Τέρπου (η κλήρωση δεν έχει διενεργηθεί ακόμα).

Στα προκριματικά του απλού αδρών ο Αγγελάκης πάει αρχικά χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο κι εκεί θα συναντήσει τον νικητή από τον αγώνα μεταξύ του Άγγλου Ισμαΐλα Ακιντίγια και του Γάλλου Τζουλ Καβάιγ.

Ο Κωνσταντινόπουλος αντιμετωπίζει στον 1ο προκριματικό τον Φεντερίκο Γκιάρντι από το Σαν Μαρίνο. Στο ίδιο σημείο του ταμπλό «κοντράρονται» το μεσημέρι της Τρίτης, όπως προαναφέραμε, ο Σγουρόπουλος με τον Σταματούρο. Παρόμοιο συναπάντημα μάλιστα, προέκυψε ακριβώς από κάτω στο ταμπλό των «64»! Αναμετρώνται οι Ιταλοί Λεονάρντο Μούτι και Αντονίνο Αμάτο και όποιος επικρατήσει θα διασταυρωθεί με τον νικητή από το ματς των δύο Ελλήνων.

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ

Στο διπλό ανδρών δύο προκριματικοί γύροι θα κρίνουν τις προκρίσεις στον 1ο γύρο. Οι Σγουρόπουλος/Κωνσταντινόπουλος αντιμετωπίζουν τους Λορέντσο Ράγκνι/Ματίας Μονγκιούστι από το Σαν Μαρίνο κι εφόσον νικήσουν θ’ αναμετρηθούν με το 1ο φαβορί αυτού του ταμπλό, τους Νιγηριανούς Ορόκ Ετίμ/Αζίζ Σολάνκε. Οι Γκιώνης/Αγγελάκης έχουν bye στον 1ο προκριματικό και μετά διεκδικούν την πρόκριση κόντρα στους Αντρέα Πούππο/Μάρκο Καπούκιο από την Ιταλία.

Στο διπλό γυναικών σχηματίστηκε προκριματικό ταμπλό των «8». Στον μοναδικό γύρο οι Τόλιου/Παπαδημητρίου θα παίξουν απέναντι στις Γιαπωνέζες Ασούκα Σασάο/Μιζούζου Τακέγια.

Στα προκριματικά του διπλού μικτού οι Σταματούρος/Παπαδημητρίου εμφανίζονται ως 1ο φαβορί να έχουν bye και να περνούν στο ταμπλό. Ο Αγγελάκης με την Τόλιου επιδιώκουν την είσοδο στο ταμπλό απέναντι στους Γιαν Βαλέντα/Ζντένα Μπλάσκοβα από την Τσεχία.
Η Σελήνη σήμερα τραβά τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια και σου δημιουργεί την ανάγκη να τα εκφράσεις. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να επιδιώξεις προσωπικούς στόχους και μελέτες. Υπάρχει μια ισχυρή ενέργεια για κοινωνικοποίηση και δικτύωση που θα εξυπηρετήσουν τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Την ειλικρίνεια σου θα την εκτιμήσει δεόντως ο ερωτικός σύντροφος σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι κατακτήσεις σου αρκούν για να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 11/12/2023

 

 

 

 

Η ΟΧΕ έκανε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics