Breaking News
15 Ιανουαρίου 2024

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ Μπρεσάν

 

facebook icon twitter icon email icon
writer icon newsroom ekriti.grΠοδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Μπρεσάν. Ο Βραζιλιάνος στόπερ που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών και το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα “ασπρόμαυρα”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Matheus Simonete Bressanelli “Bressan”, ο οποίος ανήμερα των γενεθλιών του υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 1993 στην πόλη Caxias do Sul της Βραζιλίας, μετρά συνολικά 131 συμμετοχές και τρία γκολ με τη φανέλα της Grêmio, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας κάτω των 23 ετών.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Juventude, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στις Flamengo (7 συμμετοχές), Penarol (14 συμμετοχές, 1 γκολ) και Avai (23 συμμετοχές), στο πρωτάθλημα MLS με την Dallas FC (63 συμμετοχές, 2 γκολ), ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της κινέζικης Nantong Zhiyun (30 συμμετοχές).

Matheus καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:


ekriti.gr

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 14/01/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics