Breaking News
30 Ιανουαρίου 2024

ΟΦΗ: Φεύγουν Καρώ,Πασαλίδης και Ντίκο

 

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αναμένεται ν’ αποτελέσουν οι Πασαλίδης και Ντίκο. Ο πρώτος θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στην Σαλερνιτάνα ενώ η γαλλική Παρί προβάλλει ως φαβορί για την απόκτηση του Ντίκο.

Σε ό,τι αφορά τον Πασαλίδη γίνεται γνωστό ότι ο Μηνάς Λυσάνδρου βρίσκεται εδώ και μέρες σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Σαλερνιτάνα. Οπως όλα δείχνουν η μεταγραφή θα προχωρήσει κι έτσι ο Πασαλίδης, που αγωνίζεται τα τελευταία 2,5 χρόνια με τον ΟΦΗ, μετρώντας 59 συμμετοχές και 1 γκολ, θα μπορούσε ν’ αποτελέσει τον δεύτερο παίκτη μετά τον Μανδά που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της ιταλικής Serie Α. Ο Μανδάς όπως είναι γνωστό πουλήθηκε από τον ΟΦΗ στην Λάτσιο.

 Για τον Ντίκο εδώ και μέρες υπάρχουν κάποιες ομάδες από το εξωτερικό που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με τη γαλλική Παρί να είναι αυτή που έχει το προβάδισμα.

Να σημειωθεί ότι γενικά η διοίκηση του ΟΦΗ έχει αποφασίσει ότι θέλει να κάνει ένα σχετικό… φρεσκάρισμα στο ρόστερ. Ηδη έχουν αποκτηθεί 3 ποδοσφαιριστές (οι 2 εξ αυτών μάλιστα με συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν), ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμα για την επιθετική γραμμή.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον ΟΦΗ και ο Ανδρέας Καρώ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πέπε Μελ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος Κύπριος αμυντικός ετοιμάζει βαλίτσες για το Ισραήλ, καθώς είναι μία ανάσα από τη μετακόμισή του στην Μακάμπι Πέταχ Τίκβα.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 29/01

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άαρον Λέγια Ισέκα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics