Breaking News
14 Μαρτίου 2024

Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Πρωταθλητές Ηρακλείου οι μαθητές του ΓΕΛ Γαζίου (βίντεο)


Το ΓΕΛ Γαζίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε το 1ο ΕΠΑΛ στην επανάληψη, οδηγώντας το ματς στη διαδικασία των πέναλτι, όπου εκεί επικράτησε με 5-3 και κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα Ηρακλείου!

Στο 11’ το 1ο ΕΠΑΛ άνοιξε το σκορ. με τον Κοκαράκη ενώ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 31’ με σουτ του Βασιλάκη.


Στην επανάληψη, το ΓΕΛ Γαζίου μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με τον Δάρλα να μειώνει στο 43′ σε 2-1, και στο 45 να ισοφαρίζει με εύστο χτύπημα πέναλτι του Μερκούρη.


Το σκορ αυτό δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του 70λεπτου, με το ματς να οδηγείται απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Γαζίου ήταν περισσότερο εύστοχοι, επικρατώντας με 5-3 στη διαδικασία, κατακτώντας και φέτος το σχολικό πρωτάθλημα Ηρακλείου, με την κατάκτηση να είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Γιώργο Παρασύρη…

Η διαδικασία των πέναλτι: Εύστοχοι για το Γάζι οι: Σταυρόπουλος, Σέχου, Μερκούρης, Δάρλας και Σωμαράκης, για το 1ο ΕΠΑΛ οι Βασιλάκης, Φινοκαλιώτης, Αβανίδης, άστοχος ήταν ο Κοκαράκης.
ekriti.gr
Πηγή βίντεο: grandsport.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 13 Μαρτίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Το καλοκαίρι θα συμπληρωθούν 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics