Breaking News
12 Μαΐου 2016

Όλο και αυξάνονται οι λιλιπούτειοι αγωνιζόμενοι μοτοσυκλετιστές εντός συνόρων, αρχίζοντας να δείχνουν τα δόντια τους και εκτός συνόρων (φωτογραφίεΜε την 5η θέση στις αποσκευές του από την Ιταλία επέστρεψε ο 10χρονος Γιάννης Περιστεράς. Ο αγώνας, που προσμετρούσε στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, είχε παγκόσμιο χαρακτήρα καθώς συμμετείχαν οι καλύτεροι μικροί αναβάτες του κόσμου και ο συναγωνισμός ήταν ιδιαίτερα έντονος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΣΙΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Ο Γιάννης Περιστεράς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στην πίστα Franciacorta, καθώς κατάφερε ξεκινώντας από το τέλος, σε μόλις 8 γύρους που είχε διάρκεια ο αγώνας, να φθάσει μέχρι την 5η θέση! Το εντυπωσιακό ήταν πως παρουσίασε ένα ιδιαίτερα σταθερό γυρολόγιο, ενώ οι ταχύτεροι γύροι του ήταν ίδιοι με αυτούς των αναβατών που έδιναν μάχη για το βάθρο. Αν ο αγώνας είχε ακόμα λίγους γύρους, με το ρυθμό που είχε αποκτήσει ο μικρός ταλαντούχος αναβάτης σίγουρα θα διεκδικούσε με ιδιαίτερες αξιώσεις μια θέση στο βάθρο, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στον επόμενο αγώνα!

Who is who

Τι χρειάζεται για να αναδειχθεί κάποιος στο μηχανοκίνητο αθλητισμό; Σκληρή προπόνηση και ενασχόληση από μικρή ηλικία, κάτι που ισχύει στο έπακρο για τον Γιάννη Περιστερά! Όταν ο πατέρας είναι αγωνιζόμενος και η δουλειά του είναι μέσα στους αγώνες και στη μοτοσυκλέτα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο γιος να ακολουθήσει τα βήματά του. Όπερ και εγένετο! O Γιάννης γεννήθηκε στις 21/05/2005 και φοιτεί στην 5η τάξη Δημοτικού. Το πρώτο του ερέθισμα με τη μοτοσυκλέτα ήταν μόλις στην ηλικία των 40 ημερών σε αγώνα ΠΠΤ στην πίστα των Σερρών, ενώ η πρώτη επαφή με δική του μοτοσυκλέτα ήταν σε ηλικία 4 ετών, με ένα Yamaha PW.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα προπονείται δυναμικά και έχει συμμετάσχει σε παρουσιάσεις και αγώνες super cross για δύο συνεχόμενες χρονιές στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με Yamaha PW. Η πρώτη του street αγωνιστική επαφή ήταν το 2014 στο Minigp1 CUP (με Honda NSF) ενώ το 2015 συμμετείχε σε αγώνες δύο κατηγοριών, στο Minigp1 CUP (με NSF) και στο KIDGP (με Blata), κατακτώντας την 3η και 2η θέση στην τελική βαθμολογία αντίστοιχα. Το 2016 θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Ελλάδας και στο πρωτάθλημα Ιταλίας (κατηγορία PreMiniGp) με Metrakit. Εκτός από την αγάπη του και την ενασχόλησή του με τη μοτοσυκλέτα, από το 2015 προπονείται εντατικά με kart και οι επιδόσεις του ειναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, τόσο σε εξέλιξη όσο και σε χρόνους, οδηγώντας τον σε συμμετοχή σε κάποιους αγώνες το 2016. Αγαπημένα του χόμπι -εκτός από της μοτοσυκλέτας- είναι το ποδόσφαιρο, το ps και τα tablet.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics