Breaking News
22 Μαΐου 2016

 

Σε ένα… φλεγόμενο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ γιόρτασε την άνοδό του στη Football League, επικρατώντας 1-0 του Φωστήρα με γκολ του Πόποβιτς! Ντελίριο από τους περισσότερους από 9 χιλ. οπαδούς των Κρητικών!

Έρχεται ο ΟΦΗ!

Το κλίμα στο «Γεντί Κουλέ» ήταν εξ αρχής πανηγυρικό. Πάνω από 9 χιλιάδες οπαδοί του ΟΦΗ έδωσαν το παρών στο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές τους, δεν χάλασαν τη γιορτή. Οι Κρητικοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το… μαχαίρι στα δόντια, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και γιόρτασαν την άνοδό τους στη Football League με νίκη (1-0), κόντρα στον αξιόμαχο Φωστήρα.


Το ματς


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν δύο φορές στο πρώτο επτάλεπτο με σουτ των Φραγκουλάκη (5’) και Περογαμβράκη (7’) που πέρασαν άουτ. Ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθούσε να βρει χώρους για να απειλήσει τον Φωστήρα και με τη συμπλήρωση 22 λεπτών άνοιξε το σκορ. Ο Χαντί γέμισε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Ραπτάκης γύρισε τη μπάλα παράλληλα με την εστία και ο Πόποβιτς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο Φωστήρας και στο 31’ άγγιξε την ισοφάριση. Ο Κόπελας έκανε την κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Δερμιτζάκη αλλά ο Ραπτάκης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φθάσουν στο γκολ, οι γηπεδούχοι έκαναν τις δικιές τους ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Γιώρας νίκησε Χαντί (35’) και Περογαμβράκη (39’), ενώ ο Χαλκιάς σταμάτησε πάνω στη γραμμή το σουτ του Καλέ μέσα από την περιοχή (45’+2’).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

-Κατάμεστο το γήπεδο του ΟΦΗ για το παιχνίδι. Περίπου 9 χιλιάδες θεατές στο Γεντί Κουλέ, έχουν δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

-Μπολάκης, Φαζός, Φαμπίνιο, Κασμερίδης, Γκούμας, Φουκαράκης, Σαχινίδης οι αναπληρωματικοί του ΟΦΗ στην αναμέτρηση.

-Το παιχνίδι ξεκίνησε καλή επιτυχία στον ΟΦΗ μας!!

4' Η πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ. Σούτ του Φραγκουλάκη έξω απο την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

7' Kαλή στιγμή για τον ΟΦΗ, μονοκόμματο σούτ του Περογαμβράκη η μπαλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

9' Ο Νάστος δοκιμάζει το πόδι του έξω απο την περιοχή, η μπάλα άουτ.

15' O OΦΗ απειλεί και πάλι. Σέντρα του Κιάσου, ο Περογαμβράκης στρώνει με το κεφάλι στον Χαντί που σουτάρει απο καλή θέση, αλλά η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών.

16' Αναγκαστική αλαγή για τον Φωστήρα. Ο Μάναλης λόγω τραυματισμού έξω, μπήκε ο Καλημέρης.

22'ΓΚΟΟΟΟΛ. Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ο Χαντί εκτεεί το φάουλ, ο Ραπτάκης γυρίζει τη μπάλα στην μικρή περιοχή και ο αφύλακτος Πόποβιτς με προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση.

23' Κίτρινες κάρτες απο τον διαιτητή Μήτσιο σε Φραγκουλάκη και Χαλκιά που διαπληκτίστηκαν μετά το γκολ.

25' Κίτρινη κάρτα στον Βελέτη.

28' Κίτρινη κάρτα Μαγγίνα.

31' Μεγάλη ευκαιρία για τον Φωστήρα. Κεφαλιά του Καιμακαμούση, λάθος έξοδος του Δερμιτζάκη, ο Ρπατάκης σαν απομηχανής Θεός διώχνει τη μπάλα πάνω απο τη γραμμή.

35' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σούτ του Χαντί απο κοντά, διχνει σε κόρνερ ο γκολκήπερ του Φωστήρα.

39' Kαλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σουτ του Περογαμβράκη, έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκήπερ του Φωστήρα.

44' Ο ΟΦΗ ζητάει πέναλτι σε χέρι του Παραρά μετά απο σέντρα του Καλέ. Οχι λέει ο διαιτητής Μήτσιος.

+45 Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Διαδοχικά σούτ του Καλέ, διώχνουν οι αμυντικοί του Φωστήρα, πάνω απο τη γραμμή!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0

Ξενίκησε το δεύτερο ημίχρονο! Πάμε ΟΦΗ!!!

46' Δεύτερη αλλαγή για τον Φωστήρα. Βγήκε ο Ταχματζίδης και μπήκε ο Στάμος.

50' Ο Φωστήρας μένει με δέκα παίκτες. Ο Χαλκιάς ανατρέπει απο πισω τον Καλέ και ο διαιτητής Μήτσιος παρατηρεί με κίντρινη κάρτα τον αμυντικό του Φωστήρα, που είναι η δεύτερη.

51' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Κεφαλιά απο κοντά του Καλέ, διώχνει εντυπωσιακά ο γκολκήπερ του Φωστήρα.

61' Τρίτη αλλαγή για τον Φωστήρα. Εξω ο Καιμακαμούδης, μέσα ο Ζαγοριανός.

68' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ ο Καλέ βγάζει για τον Περογαμβράκη, αλλά τον προλαβαίνει την τελευταία στιγμή ο Παραράς πριν σκοράρει.

69' Ωραίο σούτ του Καλέ, η μπάλα λίγο άουτ!

ΣΧΟΛΙΟ: O OΦΗ παίζει με το χρόνο, καθώς προηγείται με 1-0, έχει και την ισοπαλία και παίζει με παίκτη περσσότερο. Χωρίς να κινδυνεύσει ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.

+90 Κεφαλιά ο Παραράς ο γκολκήπερ του ΟΦΗ μπλοκάρει τη μπάλα, χωρίς προβλήματα.

+90 Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Χαντί να χορεύει την άμυνα του Φωστήρα και να πλασάρει η μπάλα λίγο άουτ!!!

+90 Δοκάρι για τον ΟΦΗ. Μακρινό γέμισμα του Νάστου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1-0 Ο ΟΦΗ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!!!!

Διαιτητής: Μητσιος (Ηπείρου)

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης (74' Φαμπίνιο), Φραγκουλάκης (80' Γκούμας), Πόποβιτς (89' Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.

Φωστήρας: Γιώρας, Χαλκιάς, Μάναλης (16' λ.τ. Καλημέρης), Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (46' Στάμος), Κόπελας, Ογκμποε, Καιμακαμούδης (61' Ζαγοριανός), Ντάφλας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics