Breaking News
24 Ιουνίου 2016

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποιούν οι Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 Junior που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κίελο της Γερμανίας.



Στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες οι αθλήτριες του ΝΟΘ τερμάτισαν 6, 10 και 3 αντίστοιχα και μετά την 6η κούρσα φιγουράρουν στην 2η θέση με 19 βαθμούς σε σύνολο 30 σκαφών. Εχουν, μάλιστα, μικρή διαφορά, μόλις 5 πόντων, από τις πρώτες Ισπανίδες Σ. Μ. Ντεπάρες-Π. Μ. Μάρτιν και δείχνουν ικανές να κατακτήσουν ένα από τα τρία μετάλλια.. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Γερμανίδες Φ. Λόβε-Α. Μάρκφορτ με 25 βαθμούς.

Στα αγόρια οι Θ. Χατζημπαλόγλου-Μ. Μιχαηλίδης μετά από πέντε κούρσες είναι 34οι με 55 βαθμούς σε σύνολο 50 σκαφών.

Στην Ολλανδία βρίσκεται σε εξέλιξη το παγκόσμιο πρωτάθλημα Α-cat και μετά την 6η ιστιοδρομία ο Κώστας Τριγκώνης είναι 31ος με 100 βαθμούς σε σύνολο 118 σκαφών.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics