Breaking News
15 Ιουλίου 2016

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ. Ο Κροάτης επιθετικός ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Facebook το ''διαζύγιο΄΄ με τον ΟΦΗ, χρησιμοποιώντας θερμά λόγια για τους φιλάθλους της Κρητικής ομάδας και πολύ καυστικά σχόλια για τη διοίκηση τονίζοντας ότι δεν σεβάστηκε την προσφορά του στον ΟΦΗ.


Αναλυτικά η ανάρτηση:
''Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ για τη στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου ..

Κι ένα ‘’ευχαριστω΄΄ στη διοίκηση για τον σεβασμό που δεν μου έδειξε. Δεν είναι ντροπή να πάρεις ένα τηλέφωνο και να πεις δεν είσαι στα σχέδια μας , ευχαριστώ για όσα προσφερες, πάρε αυτά που σου χρωστάμε και καλη σου συνέχεια…Αλλά μάλλον δεν έχετε δουλέψει ποτέ ρεσεψιόν και δεν ξέρετε από τηλέφωνα. Καλή σας επιτυχία.''

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics