Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
21 Φεβρουαρίου 2016

Ισόπαλος 1-1`αναδείχθηκε ο Πλατανιάς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (21/2) το απόγευμα στα Περβόλια σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Super League.

 Η ομάδα του Γ. Παράσχου προηγήθηκε με 1-0 στο 7΄με τον Γουνδουλάκη, και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παραπάνω παίκτη από το 51΄λόγω αποβολής του Μουνιός, ισοφαρίστηκε στο 87΄από τον Μαρκόφσκι , χάνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο που θα τον ανέβαζε μόνο του στην 8η θέση του πρωταθλήματος.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Πλατανιάς ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα του αγώνα και αφού έχασε πολύ καλή ευκαιρία μόλις στο 2΄για να κάνει το 1-0 με σουτ του Μουνάφου που πέρασε μόλις άουτ, πέντε λεπτά αργότερα στο 7΄κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Γουνδουλάκης που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η ομάδα του Γ. Παράσχου συνέχισε να είναι καλύτερη στο ματς και έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο 19΄με τον Αποστολόπουλο και στο 35΄με τον Μιλούνοβιτς με τον Κυριακίδη να αντιδρά σωστά και στις δύο περιπτώσεις.

Στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 40΄ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-1 με τον Μουνιός , ενώ στο 45΄ο Ράμος απέναντι στον Κυριακίδη αστόχησε δύο φορές  χάνοντας ένα γκολ από αυτά που λέμε ότι δεν χάνονται.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου υπήρξε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός καθώς ο Κουλιμπαλί ενημερώθηκε ότι έγινε πατέρας , κάτι που ανακοινώθηκε και από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 51΄οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς άλλαξαν όταν ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουνιός με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ενώ ο παίκτης της ομάδας του Αγρινίου είχε δεχθεί την πρώτη κίτρινη στο 23΄.

‘Όπως ήταν φυσικό ο Πλατανιάς μετά την αποβολή του Μουνιός άσκησε μεγαλύτερη πίεση στην εστία του Κυριακίδη για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Ράμος στο 60΄για το 2-0, αλλά και ο Παναιτωλικός δεν το έβαζε κάτω καθώς στο 62΄ο νεοεισελθόν Κλέσιο με σουτ παραλίγο να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η είσοδος του Κλέσιο έδωσε άλλη πνοή στους παίκτες του Γ. Ματζουράκη που δικαιώθηκαν για το πείσμα τους και παρά το ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 51΄λόγω της αποβολής του Μουνιός κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 87΄με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι μετά το φάουλ του Κλέσιο.

Ο Πλατανιάς όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στο ματς και σημείωσε γκολ στο 89΄με τον Ράμος το οποίο όμως ακυρώθηκε ορθώς ως οφσαϊντ με τον Αργεντινό επιθετικό να είναι εκτεθειμένος.

Το 1-1 παρέμεινε και στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων με τον Πλατανιά να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς και την ευκαιρία παράλληλα να ξεπεράσει την ομάδα του Αγρινίου στη βαθμολογία.

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν (19 λ.τ Δημήτρης), Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (79’ Ανγκούλο), Μιλούνοβιτς (65΄Μενδρινός) , Ράμος

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Μάρτιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Ρουσκουσέδα (62΄Κλέσιο), Κάπελ (76΄Βασιλούδης), Μουνιός, Μαρκόφσκι, Φερεϊρα (69΄Πάουλο). 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics