Breaking News
21 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Νωρίς σήμερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι ο δρόμος προς την ενδυνάμωση είναι μέσω της βοήθειας των άλλων. Όσο περισσότερο ανοίγεις την καρδιά σου και όσο περισσότερο αποδέχεσαι, τόσο καλύτερη γίνεται η ζωή. Η ικανότητα σου να θεραπεύεις και να κατανοείς είναι υψηλή και αυτό μπορεί να ελκύει τους άλλους. Ωστόσο με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί
να υπάρξουν εντάσεις για θέματα σεβασμού, ιδιοκτησίας ή μεθόδων ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Μπορεί να είναι μια περίοδος που οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι και αμυντικοί και μπορεί να μη δεχτούν εύκολα τη βοήθεια ή τη συμβολή σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με το Χείρωνα νωρίς σήμερα, προκαλώντας μια επιτακτική παρόρμηση να θεραπευτείς και να προχωρήσεις. Μπορεί να υπάρξει ένα έναυσμα ή άλλη ισχυρή υπενθύμιση μιας ανοιχτής πληγής, ίσως κάτι από το παρελθόν σου για το οποίο δεν έκλεισες για παράδειγμα. Η ειλικρίνεια στον εαυτό σου τώρα μπορεί να σου ανοίξει ευκαιρίες για θεραπεία.
Ωστόσο, ο Ήλιος βρίσκεται σε διαφωνία με τον Πλούτωνα και ειδικά, καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να προκύψουν εντάσεις με πιέσεις για απόδοση ή από εργασία ή ανταγωνισμό. Είναι καλύτερο να εντοπίσεις αυτά τα πράγματα και να αποφύγεις να αφήσεις τις ανησυχίες να κυριαρχήσουν.


Δίδυμοι

Νωρίς σήμερα μπορεί να δείξεις περισσότερη εκτίμηση για τον εαυτό σου. Οι άνθρωποι ωστόσο εκτιμούν τη φιλία, τη συμβολή και την παρέα σου περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Θαμμένες ωστόσο απογοητεύσεις ή φόβοι μπορεί να διαταράξουν τη ροή και να επηρεάσουν τη διάθεση σου, καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε τετράγωνο. Θα ήταν σοφό να ασχοληθείς με θέματα
που είχες αφήσει ημιτελή, έτσι ώστε οι ενοχές να μην παρεμποδίσουν την υγιεινή ζωή. Οι φιλοσοφικές διαφωνίες μπορούν να κλιμακωθούν γρήγορα!

Καρκίνος

Ευκαιρίες για ανάπτυξη, μάθηση και θεραπεία αναδύονται σήμερα νωρίς, καθώς η Αφροδίτη και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται. Αυτή η διέλευση συμβαίνει στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά την καριέρα, τη φήμη, τις ευθύνες και τους στόχους σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις την ανάγκη βελτίωσης και ανάπτυξης στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Μια
ταπεινή προσέγγιση κάνει θαύματα για την επαγγελματική σου ζωή και τη φήμη σου επίσης. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση που είναι πιθανότατα σχετικά με τη δύναμη και τον έλεγχο, καθώς η μέρα προχωρά.

Λέων

Με την Αφροδίτη και το Χείρωνα να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 9 ο οίκο σου νωρίς σήμερα, είσαι πιο γενναία στο να εκφραστείς. Επίσης ελκύεσαι από πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν και να αναπτυχθούν. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορούν να αποτελέσουν καταλύτες για να σχετίζεσαι και να συνδέεσαι πιο ανοιχτά και με αυτοπεποίθηση. Ωστόσο οι στενές σχέσεις και τα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα μπορεί να είναι βαριά και φορτωμένα με ένα τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα επίσης στο παιχνίδι.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη και το Χείρωνα να ενώνονται στον ηλιακό 8 ο οίκο σου νωρίς σήμερα, μπορεί να προκύψει η ευκαιρία να σκάψεις βαθιά και να φτάσεις στην καρδιά μιας σχέσης ή ενός ιδιωτικού θέματος. Είναι καιρός για συναισθηματική αποκατάσταση, θεραπεία και βαθιά κατανόηση. Ωστόσο, ειδικά όσο προχωρά η μέρα οι ανασφάλειες μπορεί να φαίνεται ότι αναδύονται από το πουθενά με ένα τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στο παιχνίδι. Αυτές μπορεί να είναι καθυστερημένες αντιδράσεις σε πρόσφατα γεγονότα, εάν εργάζεσαι στον αυτόματο πιλότο και δεν είχες επεξεργαστεί τα συναισθήματα σου.

Ζυγός

Νωρίς σήμερα τα συναισθηματικά ζητήματα ευδοκιμούν, αν και μια παλιά πληγή σχέσης μπορεί να ξανανοίξει στη διαδικασία. Είσαι ανοιχτή και γενναιόδωρη και ως αποτέλεσμα οι άλλοι ελκύονται από σένα. Μπορεί να βοηθάς κάποιον να αντιμετωπίσει μια δυσκολία ή το αντίστροφο. Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να υποδεικνύει ανησυχίες ή διαφωνίες που
σχετίζονται με τη δυναμική του χρήματος και της εξουσίας, το μοίρασμα ή το επίπεδο οικειότητας. Η απόρριψη μιας προβληματικής περιοχής δεν είναι εύκολη.

Σκορπιός

Μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Χείρωνα νωρίς σήμερα, φέρνει ένα ανοιχτό και ειλικρινές ενδιαφέρον για τη βελτίωση, ιδιαίτερα που σχετίζεται με τη δουλειά, τις καθημερινές ρουτίνες, τις δουλειές και τα προγράμματα υγείας ή αυτό – φροντίδας. Ωστόσο ένα τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα παίζει επίσης και οι προσπάθειες για ειρήνη μπορεί να καταλήξουν στο κενό. Μπορεί να υπάρχει μια ανταγωνιστική ή τεταμένη αίσθηση, ειδικά καθώς προχωρά η μέρα και είναι καλύτερο να αναζητήσεις ευκαιρίες για να αναπτυχθείς και να διαπρέψεις μέσα από αυτό.

Τοξότης

Ψάχνεις να βελτιώσεις τις ρουτίνες σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στη ζωή στο σπίτι. Η Αφροδίτη και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται στον τομέα της χαράς σου νωρίς σήμερα και αυτή η επιρροή διεγείρει την ειλικρίνεια του εαυτού σου. Το να είσαι ανοιχτή και ευάλωτη μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση μιας σχέσης αγάπης ή ενός έργου. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες μπορεί να είναι λίγο τεταμένες με ένα τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα επίσης στο παιχνίδι. Εάν οι καθημερινές σου υποθέσεις ξεφεύγουν από τον έλεγχο σου ο πιέσεις μπορούν να αυξηθούν.

Αιγόκερως

Νωρίς σήμερα συνήθως δύσκολα θέματα μπορεί να είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν με την Αφροδίτη και το Χείρωνα να ευθυγραμμίζονται στο κάτω μέρος του ηλιακού σου χάρτη. Συναισθήματα στα οποία κανονικά μπορεί να είναι δύσκολο να έχεις πρόσβαση μπορεί να προκύψουν τώρα, αφού είσαι ψυχικά ανοιχτή. Ωστόσο, το να εκφραστείς με δύναμη και θετικότητα δεν είναι απλό καθώς η μέρα προχωρά, λέγω ενός τετραγώνου μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα. Δεν είναι τόσο εύκολο να αποδεχτείς τις αλλαγές ή να αφήσεις τα πράγματα να πάνε με ευγένεια.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο το Χείρωνα νωρίς σήμερα, οι ανοιχτές, ευαίσθητες και φρέσκιες επικοινωνίες μπορούν να οδηγήσουν σε δέσιμο και σύνδεση με άλλους. Η ομιλία ανοίγει τις πόρτες και οι άλλοι μπορεί να απολαύσουν τα λόγια σοφίας σου ακόμη περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Ωστόσο πρόσεξε για μια τάση να μεγεθύνεις ή να σου γίνονται εμμονή τα προβλήματα καθώς προχωρά η μέρα. Ο Ήλιος είναι σε ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα και θέλεις να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποια κύματα ή εντάσεις

Ιχθύες

Νωρίς σήμερα μπορείς να επωφεληθείς πολύ από φυσικές ή γήινες δραστηριότητες που ανανεώνουν τη σύνδεση σου με τον κόσμο γύρω σου ή τον κόσμο των πέντε αισθήσεων. Ωστόσο, κρυφά συναισθήματα απογοήτευσης ή ενοχής μπορεί να εμφανιστούν και να διαταράξουν τη ροή μέχρι να τα λύσεις. Η αίσθηση του επείγοντος μπορεί να οδηγήσει στο να πιέσεις τον εαυτό σου πολύ δυνατά ή να συγκρουστείς. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε διακοπές, αναταραχές και δύσκολα άτομα και μπορεί να υπάρχουν διπλά νοήματα στις συνομιλίες.

tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 21/04/2024

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 21/04/2024

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics