Breaking News
04 Ιουνίου 2016

Σε ναυάγιο δείχνει να οδηγείται η μεταγραφή του Γιώργου Μανούσου για τον Πλατανιά, κόντρα στις προβλέψεις αλλά και στην αισιοδοξία που απέρρεε τις τελευταίες μέρες!


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ενώ έχει συμφωνήσει στα χρήματα ειδικότερα για τον επόμενο χρόνο, με τον Πλατανιά μάλιστα να έχει ανεβάσει την προσφορά του μέσω κάποιων μπόνους που προσφέρει, για την δεύτερη χρονιά αξίωσε ένα πιο μεγάλο ποσό κι έτσι, κατά τα φαινόμενα, η μεταγραφή "χαλάει".

Από τον Πλατανιά δεν επιβεβαιώνουν για την ώρα τίποτε, αλλά η πληροφόρηση που τουλάχιστον υπάρχει και μπορεί να θεωρηθεί ως ασφαλής κάνει λόγο ότι οι πιθανότητες γέρνουν προς την πλευρά να μην προχωρήσει αυτή η συνεργασία.

Για ό,τι το νεότερο, το athlitiko θα επανέλθει σε επόμενο ρεπορτάζ…
athlitiko.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics