Breaking News
25 Οκτωβρίου 2016

vΠενταμελής Επιτροπή με στόχο την εξεύρεση εσόδων από χορηγούς, συστάθηκε στο Δ.Σ. της Football League που έγινε την Δευτέρα (24/10).

Στην σύσταση πενταμελούς επιτροπής, η οποία θα προσπαθήσει να βρει έσοδα από χορηγούς και παράλληλα να έχει θεσμικούς φορείς, προχώρησε την Δευτέρα (24/10) η Football League.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» έπειτα από την παραίτηση του Στέλιου Σφακιανάκη από το πόστο του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, αλλά και τους Λεωνίδα Λεουτσάκο και Τάκη Γιαννόπουλο να είναι αυτοί που ανέλαβαν τις θέσεις του α΄και του β΄ αντιπροέδρου διαδεχόμενοι τους Αντώνη Ρέλλα και Άρη Λυχναρά, αποφασίστηκε στην συνεδρίαση που διήρκεσε για 2,5 ώρες η σύσταση πενταμελούς επιτροπής.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Σ΄αυτή πέρα των Λεουτσάκου και Γιαννόπουλου, θα υπάρχουν ακόμα οι Βαγγέλης Χατζηιωάννου (Αγροτικός Αστέρας), Γιάννης Αβραντίνης (Καλλιθέα),Γιάννης Νιώπας (Χανιά), Γιώργος Μελάς (Χανιά) και Φωτάκης (ΟΦΗ), στόχος της οποίας δεν θα είναι άλλος από τις επαφές με θεσμικούς φορείς και χορηγούς.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι αποφασίστηκε οι ΠΑΕ να παρέχουν ταμειακή διευκόλυνση στην λίγκα, ενός ποσού της τάξης των 5-10.000. Παράλληλα από την Τρίτη (25/10), αναμένεται να πραγματοποιηθεί έλεγχος από λογιστές, προκειμένου να διαπιστωθεί το άνοιγμα που υπάρχει στην διοργανώτρια αρχή και έχει να κάνει με τα χρέη της.

Παράλληλα σήμερα θα γίνει επαφή με την ΕΕΑ με αφορμή το φλέγον ζήτημα των πιστοποιητικών συμμετοχής, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με το θέμα εκλογής νέου προέδρου, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί σε νέο Δ.Σ ...
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics