Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2016

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια κόσμου σε επίπεδο συλλόγων, μετά τη νίκη της στον τελικό της διοργάνωσης επί των Γιαπωνέζων της Κασίμα Άντλερς με 4-2, στην παράταση.


Η «βασίλισσα» κατάκτησε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ενώ μετρά επίσης τρία Διηπειρωτικά Κύπελλα. Η νίκη, πάντως, ήρθε πολύ δύσκολα για την ισπανική ομάδα, που στο τελευταίο δεκάλεπτο της κανονικής διάρκειας χρειάστηκε τις ικανότητες του Κέιλορ Νάβας για να μην ηττηθεί από έναν εξαιρετικό αντίπαλο.

Όλα προμήνυαν διαφορετική εξέλιξη στο ξεκίνημα, όταν ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική, καθώς οι ουσιαστικά γηπεδούχοι με δύο γκολ του Σιμπασάκι, στο 44΄ και το 55΄, ανέτρεψαν την κατάσταση, αλλά τότε ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Ρονάλντο.
Ο Πορτογάλος ισοφάρισε στο 60΄ με πέναλτι, η Ρεάλ έχασε πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια με τον 37χρονο τερματοφύλακα της Κασίμα Σογκαχάτα να κρατά το σκορ και τον Νάβας να τον μιμείται σε τρεις περιπτώσεις πριν τη λήξη του 90λεπτου και να κρατά την ομάδα του στο παιχνίδι.
Στην παράταση ανέλαβε δράση ο Ρονάλντο, που πέτυχε δύο ωραία γκολ στο 97΄ και το 104΄ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ και να χαρίσει ακόμη ένα τρόπαιο στους «μερένχες», ενώ στο 2-3 η Κασίμα είχε και πάλι την ευκαιρία της, αλλά ο Σουζούκι «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics