Breaking News
05 Ιουνίου 2017

Με την άφιξη  του Όττο Ρεχάγκελ και των Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργου Καραγκούνη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση γι α το μεγάλο  φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 με την Inter for Ever, την Τετάρτη στο Παγκρήτιο. Ο Γερμανός τεχνικός έφτασε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Κυριακής, παρέα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη  ενω λίγο αργότερα αφίχθη στο Νίκος Καζαντζάκης και ο Γιώργος Καραγκούνης .

 

Και οι τρεις δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους γαι το..σμίξιμο της Εθνικής  ομάδας του 2004 στην Κρήτη, την πιο φιλόξενη  έδρα της Εθνικής  ενω κάλεσαν το Κρητικό κοινό να γεμίσει την Τετάρτη το Παγκρήτιο Στάδιο για να στηρίξει και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του φιλικού .

Ο Ρεχάγκελ κατα την άφιξη του στο αεροδρόμιο αποθεώθηκε από  μία ερασιτεχνική ομάδα ελλήνων ομογενών της Γερμανίας με την ονομασία «Μακεδονική», η οποία έκανε διακοπές στην Χερσόνησο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics