Breaking News
23 Αυγούστου 2017

Νίκησε με 1-0 τη Ριέκα και προκρίθηκε

 

Στους ομίλους του ChampionsLeagueθα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός που νίκησε με 1-0 τη Ριέκα και προκρίθηκε. Η κροατική ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και παρουσίασε τεράστια αμυντικά κενά τα οποία εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Χάσι.

Oι Κροάτς άγγιξαν το γκολ στο 13' όταν μετά από κακή αντίδραση της άμυνας του ΟΣΦΠ, ο Γκαβράνοβιτς έκανε αδύναμο σουτ και ο Ρέτσος έκοψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Επτά λεπτά μετά οι ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη τους φάση με την κεφαλιά του Μπεν να μην βρίσκει στόχο. Ο Γκόργκον στο 21' βρέθηκε αμαρκάριστος σε ιδανική θέση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι. Στο 25' ήρθε το γκολ για τον ΟΣΦΠ όταν ο Οτζίτζα έκοψε ωραία για τον Μάριν και αυτό με σουτ νίκησε τον Σλούγκα. Ο σκόρερ των ερυθρόλευκων στο 30' δοκίμασε και πάλι το πόδι του όμως αυτή τη φορά ο γκολκίπερ της Ριέκα έδιωξε. Δύο λεπτά μετά ο Ρέτσος έκοψε για τον Βούκοβιτς που από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι Κροάτες μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και μέσα σε ένα λεπτό έχασαν δύο ευκαιρίες. Συγκεκριμένα στο 53' ο Μίσιτς από καλή θέση σούταρε άουτ και λίγο μετά ο Γκαβράνοβιτς εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι με τον Καπίνο να λέει "όχι". Στο 70' ο Ματέι βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού και έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Ολυμπιακός απάντησε με τετ α τετ του Μπεν στο 83' (δεν κατάφερε να νικήσει τον Πρσκάλο).

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Σλούγκα (51'Πρσκάλο), Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Βέσοβιτς, Μαλές, Μπράνταριτς (75'Ματέι), Γκοργκόν (61'Κρβτσιτς, Μίσιτς, Έμπερ, Γκαβράνοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Κούτρης (61'Φιγκέιρας), Ζιλέ, Ρομαό (80'Φορτούνης), Οτζίτζα, Μάριν (66'Σεμπά), Καρσελά, Μπεν.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics