Breaking News
02 Οκτωβρίου 2017

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη στελέχωση της επιτροπής σωτηρίας της ομάδας, ενώ παράλληλα αναζητούνται έσοδα, για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα έχει νέες επαφές με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να μπουν στη συγκεκριμένη επιτροπή, με τους μεγάλους του στόχους να είναι οι Δημήτρης Σαραβάκος και Γιώργος Καραγκούνης. Παράλληλα, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θέλει να κλείσει μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τις προσεχείς ημέρες.

Οι «πράσινοι» καλούνται να βρουν έως τον Δεκέμβριο, συνολικά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, για να καλύψουν τις ανάγκες τους και οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν όλες τις πιθανές λύσεις. Η παραχώρηση ποδοσφαιριστών της ομάδας τον προσεχή Ιανουάριο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι ο πρώτος που αναμένεται να αποχωρήσει με προορισμό τη Λισσαβόνα και την Μπενφίκα.

Επίσης, οι «πράσινοι» ελπίζουν πως η συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας θα συνεχιστεί και στα επόμενα ματς, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα και παράλληλα να τονωθεί ακόμα περισσότερο η ψυχολογία των παικτών. Οι «πράσινοι» αναζητούν χρήματα από κάθε πιθανή πηγή εσόδων και ελπίζουν πως θα καταφέρουν τελικά να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό, έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον για το «τιρφύλλι».
novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics