Breaking News
31 Οκτωβρίου 2017

Επικράτησε με 2-0 του Αστέρα που ήταν σαν να μην πήγε στη Θεσσαλονίκη - Στο -1 από Ατρόμητο και στο +1 από ΑΕΚ η ομάδα του Λουτσέσκου

 

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ξανά ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε με 2-0 του λίγου Αστέρα Τρίπολης και μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά από τον πρώτο Ατρόμητο, ενώ παρέμεινε στο +1 από την ΑΕΚ, πριν το ντέρμπι μεταξύ των Δικεφάλων.

Πέντε νίκες σε πέντε ματς έχει στην έδρα της η ομάδα του Λουτσέσκου η οποία είναι η αλήθεια πως δεν... βρήκε αντίσταση από την ομάδα του Παντελίδη.

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο. Και με τις δύο φάσεις που έφτιαξε στα πρώτα 10 λεπτά, έδειξε πως θα περάσει εύκολα το εμπόδιο των Αρκάδων.

Σε αυτές τις δύο ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ έπεσε πάνω στον Αθανασιάδη ο οποίος με σημαντικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν.

Η πρώτη στο 4' σε σέντρα-σουτ του Τσίμιροτ με τον πορτιέρο του Αστέρα να διώχνει με τις γροθιές.

Στη συνέχεια της φάσης ο Ελ Καντουρί σούταρε αλλά ο Κώτσιρας έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 10' η επόμενη καλή στιγμή των γηπεδούχων με τον Ελ Καντουρί να γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά από ωραίο συνδυασμό Πρίγιοβιτς και Βιεϊρίνια, αλλά το πλασέ του έδιωξε ξανά ο Έλληνας πορτιέρο.

Ο Αστέρας μπήκε φοβισμένος στο ματς και οι επόμενες επισκέψεις του ΠΑΟΚ στη περιοχή του έγιναν γκολ.

Ο Μαουρίτσιο με δύο μονοκόμματα σουτ στο 34' και στο 37' έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ κατέβασε... γενικό στο δεύτερο ημίχρονο. Πλησιάζει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ και έπρεπε να γίνει και συντήρηση δυνάμεων.

Και παρολίγο να το πληρώσει στο 56' όταν ο Αστέρας είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου στο οποίο όλη η άμυνα του ΠΑΟΚ κοιμήθηκε.

Δεν μπόρεσε όμως να κάνει κάτι παραπάνω η ομάδα του Παντελίδη στα υπόλοιπα λεπτά. Χαρακτηριστικό είναι πως από το 65' και μετά ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ αργός.

Και το ματς πήγε "σβηστά" ως το τέλος με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ακόμα ένα τρίποντο στην Τούμπα και να ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί(81' Μπίσεβαρ), Πέλκας(75' Μακ), Βιεϊρίνια(86' Τζάλμα Κάμπος), Πρίγιοβιτς

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας(73' Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς(52' Καλτσάς), Μαντίντα(54' Κυριακόπουλος), Τόνσο, Μανιάς
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics