Breaking News
01 Νοεμβρίου 2017

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον αμυντικό της Λίβερπουλ, Ντέγιαν Λόβρεν, η «αηδιαστική» απειλή θανάτου εναντίον της οικογένειάς του, που στάλθηκε σε αυτόν μέσω των social media.

Ο 28χρονος Κροάτης δέχτηκε έντονη κριτική για την εμφάνισή του στη βαριά ήττα της Λίβερπουλ από την Τότεναμ (1-4) στις 22 Οκτωβρίου. Σε μία συνομιλία στο Istagram μοιράστηκε μία οθόνη ενός προσωπικού μηνύματος, στο οποίο ο αποστολέας ανέφερε ότι θα «δολοφονούσαν» την οικογένεια του ποδοσφαιριστή!
«Δεν μπορώ να αγνοήσω όταν απειλείται η οικογένειά μου», τόνισε ο Λόβρεν και πρόσθεσε: «Απλά δεν μπορώ και δεν το δέχομαι αυτό.» Ο Λόβρεν ήταν «υπαίτιος» για τα δύο πρώτα γκολ της Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ κι αντικαταστάθηκε από τον Γιούργκεν Κλοπ μετά από 31 λεπτά στην αναμέτρηση. Ήταν έτοιμος να ξεκινήσει στο ματς του περασμένου Σαββάτου (28/10) με την Χάντερσφιλντ, αλλά αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού που υπέστη στο ζέσταμα. Η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ είναι ενήμερη για το θέμα, αλλά όπως ανέφερε δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics