Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2017

Τραγική είναι η κατάσταση στη Μίλαν. Η διοίκηση αφού προσέλαβε πρώτα τον Τζενάρο Γκατούζο, γνωρίζοντας ότι είναι τουλάχιστον ανεπαρκής για τη θέση τώρα σκέφτεται την αντικατάσταση του.

Οι "ροσονέρι" ήταν τουλάχιστον συμπαγείς επί Μοντέλα και κατέρρευσαν ολοκληρωτικά υπό τις οδηγίες του "Ρίνο". Τώρα η Corriere dello Sport, τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ίντερ και Φιορεντίνα θα κρίνουν το μέλλον του στο τιμόνι της ομάδας, παρότι βρίσκεται για μικρό χρονικό διάστημα στον πάγκο της Μίλαν.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλει άμεσα βελτίωση με τη Μίλαν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν θα διστάσει ακόμα και να απολύσει τον Γκατούζο αν τα αποτελέσματα δεν έρθουν το συντομότερο δυνατόν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics