Breaking News
19 Ιανουαρίου 2018

Ο Πελέ νοσηλέύεται σε νοσοκομείο της Βραζιλίας,όπως ανακοίνωσε η βρετανική ένωση δημοσιογράφων ποδοσφαίρου (FWA), η οποία επρόκειτο να τιμήσει τον μεγάλο Βραζιλιάνο άσσο του παρελθόντος σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο Σάββατο (20/1) στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο 77χρονος Πελέ κατέρρευσε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για υπερκόπωση.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία παραμένει υπό παρακολούθηση, χωρίς να εκφράζονται ιδιαίτερες ανησυχίες για την κατάστασή του.
Σημειώνεται ότι ο Πελέ έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια διάφορα προβλήματα υγείας, στα νεφρά και τον προστάτη, ενώ υποβλήθηκε και σε επέμβαση στο γοφό. Στις αρχές Δεκεμβρίου εμφανίστηκε με αναπηρικό καροτσάκι στη Μόσχα, για την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics