Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2018

Τον πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας του κέρδισε ο Εντερσον. Ο Βραζιλιάνος μέσος έδωσε την μάχη με τον καρκίνο, νίκησε και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους με την φανέλα της Φλαμένγκο.

Ο 32χρονος Εντερσον, διεγνώσθη με καρκίνο στους όρχεις και η χειρουργική επέμβαση ήταν απαραίτητη. Με την αρωγή των θεραπόντων ιατρών, ο πρώην άσος της Νις και της Λιόν, κατάφερε να ανταπεξέλθει και πλέον απολαμβάνει ξανά την ζωή και το αγαπημένο του ποδόσφαιρο.
Πέρασαν σχεδόν επτά μήνες έντονης «περιπέτειας» και αγωνίας, όμως όλα πήγαν καλά. Η αποθεραπεία εξελίχθηκε ταχύτερα του συνηθισμένου και αφού υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ο Εντερσον γύρισε στα γήπεδα και άρχισε προπονήσεις με την «Φλα»...

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics