Breaking News
07 Απριλίου 2018

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέρησε τη χαρά από την συμπολίτισσά της Σίτι να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς πέρασε νικηφόρα από το Etihad και μάλιστα με ανατροπή (3-2). 

 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στο πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν τελειώνοντας το το πρώτο 45λεπτο χωρίς τελική στην εστία των "πολιτών". Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και στο 25ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Κομπανί, ο οποίος σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή. 

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους πέντε λεπτά αργότερα ο Γκιντογκάν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους "πολίτες", οι οποίοι κάπου εκεί νόμιζαν πως βρίσκονταν αγκαλιά με το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο καθώς οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν ανύπαρκτοι στο ματς. 

Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Στο 53ο λεπτό ο Πογκμπά μείωσε σε 2-1, στη δεύτερη τελική της στο ματς έπειτα από ασίστ του Ερέρα ενώ ο Γάλλος δύο λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. 

Η απόλυτη ψυχρολουσία για την ομάδα του Γκουαρντιόλα ήρθε στο 69ο λεπτό με τον Σμόλινγκ να σκοράρει με πλασέ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σάντσες. 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην δίνει πέναλτι σε ανατροπή του Αγουέρο στο 77ο λεπτό ενώ στο 90' ο Στέρλινγκ είχε δοκάρι. 

Έτσι, η στέψη της Σίτι πήρε αναβολή με τον Γκουαρντιόλα να δέχεται σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ από τρία γκολ. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics