Breaking News
01 Ιανουαρίου 2020

Η ψηφοφορία των διαιτητών και η λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή άρση της επ' αόριστον αποχής παρατάθηκε μέχρι τις 21:00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η αρχική μετάθεση από την τελευταία ημέρα του 2019 για την πρώτη του 2020 και η νέα προθεσμία.



Παράταση στην παράταση έχουμε στην ψηφοφορία η οποία θα οδηγήσει στη λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή άρση της επ' αόριστον αποχής, αρχής γενομένης από την 17η αγωνιστική της Super League 1.

Η τελευταία μετάθεση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας έχει θέσει ως χρονικό περιθώριο τις 21:00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με το mail που εστάλη σε διαιτητές και βοηθούς της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Super League, της ΕΠΟ, τους εκπροσώπους των ομάδων και των διαιτητών ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τέσσερις ώρες (ξεκίνησε στις 11:00 και τελείωσε στις 15:00) το μεσημέρι της Τρίτης (31/12) και οι τελευταίοι σε νέα εσωτερική τους σύσκεψη κλήθηκαν αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα.

Αν και αρχικά υπήρχε η εκτίμηση η ψηφοφορία να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί την τελευταία ημέρα του 2019, κάτι τέτοιο δεν έγινε λόγω των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων σε συνδυασμό με τις εορτές. Έτσι η διαδικασία μετατέθηκε για την πρώτη ημέρα του 2020.

Στις 11:00 το πρωί εστάλη το mail και ξεκίνησε η ψηφοφορία με deadline τις 14:00. Ούτε τότε όμως βγήκε λευκός καπνός. Νέο χρονικό deadline για να έχουν ψηφίσει κι αυτοί που δεν προλάβαιναν λόγω της ημέρας και των εορτών είναι στις 21:00.

Λίγες ώρες ακόμη απομένουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ληφθεί η απόφαση για τη συνέχιση ή άρση της επ' αόριστον αποχής με ορίζοντα το Σαββατοκύριακο και τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics