Breaking News
26 Απριλίου 2020

Την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να γίνει η συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθούν αρκετά θέματα.


Ένα από αυτά, είναι ο ορισμός τακτικής Γενικής Συνέλευσης, αλλά και η ακύρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω του ιού.

Βασικό θέμα φυσικά είναι και η τροποποίηση του καταστατικού, για να πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εκλογές τον Ιούλιο και όχι τον Οκτώβριο, μετά τη συμφωνία που έγινε με FIFA και UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 30 Ιουνίου εφόσον όλα έχουν πάει με το πρόγραμμα, οι εκλογές θα οριστούν για τον Ιούλιο.

Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί ένας χρόνο παράταση για τις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών, αφού οι εκλογές πάντα γίνονται την ίδια χρονιά με τους Ολυμπιακού αγώνες.

Ακόμα αναμένεται να έχουμε και αποφάσεις σχετικά με το κύπελλο, τη Γ’ Εθνική, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά και το ποια θα είναι τελικώς η έδρα της Εθνικής στους αγώνες του Nations League.
sportime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics